Connect with us

Музика

Световно извествната Mila J в Bedroom Premium Club

Avatar

Публикувано

на

photo mila J

Не можеш да устоиш на Mila J или на музиката й… а може би на начина, по който шоколадовото й тяло се движи в ритъм?!  Ела и намери своята причина да бъдеш на 13.04. в Bedroom Premium Club. Уверяваме ви, че няма да имате грешен ход.

 Mila J, популярна американска певица, рапърка и танцьорка, е родена и израснала в Лос Анджелис, Калифорния. Нейната преданост към музиката е предопределена от малка – баща й е музикант. На 2-годишна възраст той я водят на първия й концерт – този на Prince.

На 5-годишна възраст родителите й я записват в школа за танци, където Мила разбира, че е родена да бъде на сцена – влюбва се в изкуството да танцува

Издавна първия си сингъл, наречен “Smoke, Drink Break-up”, с видеото към него по BET. Песента стига до 33-то място в класацията на Billboard R&B/Hip-Hop Топ 100. След издаването на сингъла, тя придобива голяма популярност в клубната R&B/ Hip Hop сцена в Щатите и Европа и това й спечелва място в албума на Трей Сонгс – Trigga и също й дава възможност за изява в няколко други успешни проекта с нейни колеги.

В момента работи над албум, наречен M.I.L.A., чието заглавие означава “Made in L.A.” (Създаден в Лос Анджелис) – родния й град. Някои от артистите, с които колаборира в проекта са B.o.B., Ty Dolla Sign, Problem и други. През лятото на 2015 г. Мила издава вторият си сингъл “My Main”, продуциран от световно известният DJ Mustard.

Advertisement

Усетете сексапила в гласа й, в танците й, в начина, по който изглежда!

RSVP: 088 886 0666

Continue Reading
Advertisement