Открийте ни и в

Lifestyle

Себастиан Фетел представя Braun WaterFlex

публикувано

на

Себастиан Фетел представя Braun WaterFlex 139

seb-fetel-image_7731На 8 юли Braun и четирикратният шампион на Формула 1 Себастиан Фетел стартираха нова вълна на бръснене с електрическата самобръсначка Braun WaterFlex – най-новата иновация от Braun, изцяло проектирана за бръснене с вода, пяна или гел, която превръща електрическото бръснене в изцяло ново изживяване.

С тази вълнуваща новина се отбелязва една година откакто Себастиан Фетел е глобален посланик на марката за Braun. Миналата година Braun и Себастиан Фетел стартираха кампанията “Следвай мечтите си“, която вдъхновява мъжете по целия свят да се борят за мечтите си и никога да не се отказват от тях. Това е история за желязна воля – в състезанията, в инженерството, в преследването и постигането на мечтите. Сега с пускането на пазара на новата електрическа самобръсначка Braun WaterFlex, сътрудничеството между Braun и Себастиан Фетел е по-силно от всякога. Те знаят, че мечтите не се сбъдват сами. Да преследваш мечтите си означава да преоткриваш себе си и винаги да се стремиш към най-доброто. Както за Braun, така и за Фетел най-важни са иновациите – те са в кръвта им, те са смисълът на тяхното съществуване.

Отговаряне на потребителските нужди с нова вълна на бръснене
Braun WaterFlex добавя ново измерение към портфолиото на Braun. Самобръсначката на Braun е проектирана специално за работа с вода, пяна или гел. WaterFlex вдъхновява мъже, които също като Себастиан Фетел постоянно търсят нови изживявания. Електрическото бръснене вече не е просто сухо. Проучване сред потребителите на Braun* разкрива, че за много мъже електрическото бръснене с пяна е много по-приятно изживяване. Те откриват много по-бързо плъзгане и по-лесно бръснене по-близо до кожата за повече комфорт и свежест. В комбинация с вода, пяна или гел, въртящата се глава на WaterFlex намалява триенето като позволява на електрическата самобръсначка да се плъзга нежно по кожата за още по-удобно бръснене.

Себастиан Фетел казва: „Като състезател във Формула 1 аз винаги съм отворен към нови изживявания и иновации, които биха подобрили моето представяне – на пистата и извън нея. Тази самобръсначка прави бръсненето вълнуващо и забавно. Тя е просто различна, изпробвайте я!”

Перфектното съчетание на технология и дизайн
„В Braun създаваме иновативни продукти, които хората се наслаждават да използват. Предизвикателството, което си поставяме от техническа гледна точка, е всеки следващ продукт да бъде по-добър от предишния като работим с най-новите технологии, с които разполагаме.”, коментира Юрген Хосер, Асоцииран директор за Изследване и развитие на международния отдел по електрическо брънене на Braun. В Braun разработването на иновативни технологии не се случва само в заводите. Инженерите и дизайнерите на Braun работят ръка за ръка като отбор, вземайки максимума от технологиите, материалите и процесите, за да създадат един перфектно изработен продукт. Проф. Оливър Грейбс, Глобален директор дизайн на Braun допълва: „Нашите продукти са високо функционални, интуитивни и дълготрайни. Дизайнът не означава само да направиш продукт, който изглежда страхотно. Всеки аспект на продукта трябва да изпълнява оптимално своята функция. Braun WaterFlex е въплъщение на тази идея.

Иновация – пресечната точка на Braun и високоскоростните състезания
Braun продължава да прави иновации, които вдигат стандарта в индустрията, като внедрява последните открития в технологиите, за да създава високоефективни продукти. За Себастиан Фетел ключът е в правилната екипировка: самобръсначката трябва да пасва на контурите на лицето така, както гумите на неговия болид трябва да пасват на терена. Male Power Grooming серията на Braun осигурява оптимално бръснене и усещане за кожата за всеки повод и за всяка нужда.

Braun, филиал на Procter & Gamble, е създаден в Германия през 1921 година произвежда голяма разновидност от малки домакински продукти, които съчетават технологични иновации, сигурно качество и отличаващ ги дизайн. Асортиментът продукти варира от електрически самобръсначки и продукти за красота до уреди за домакинството. Продуктите Braun имат международно разпространение. Повече информация за последни новини и подробна информация за марката Braun може да видите на http://www.braun.com.

P&G служи на приблизително 4,4 милиарда души по целия свят чрез своите марки. Компанията притежава едно от най-стабилните портфолиа с доверени, водещи качествени марки, сред които Pampers®, Tide®, Ariel®, Always®, Whisper®, Pantene®, Mach3®, Bounty®, Dawn®, Fairy®, Gain®, Charmin®, Downy®, Lenor®, Iams®, Crest®, Oral-B®, Duracell®, Olay®, Head & Shoulders®, Wella®, Gillette®, Braun®, Fusion®, Ace®, Febreze®, and Ambi Pur®. С дейности в приблизително 80 страни, продуктите на P&G са достъпни в повече от 180 страни по света. Моля посетете http://www.pg.com/ за последни новини и подробна информация за P&G и марките на компанията.