Открийте ни и в

Lifestyle

Себастиан Фетел представя Braun WaterFlex

MIKA

публикувано

на

seb-fetel-image_7731На 8 юли Braun и четирикратният шампион на Формула 1 Себастиан Фетел стартираха нова вълна на бръснене с електрическата самобръсначка Braun WaterFlex – най-новата иновация от Braun, изцяло проектирана за бръснене с вода, пяна или гел, която превръща електрическото бръснене в изцяло ново изживяване.

С тази вълнуваща новина се отбелязва една година откакто Себастиан Фетел е глобален посланик на марката за Braun. Миналата година Braun и Себастиан Фетел стартираха кампанията “Следвай мечтите си“, която вдъхновява мъжете по целия свят да се борят за мечтите си и никога да не се отказват от тях. Това е история за желязна воля – в състезанията, в инженерството, в преследването и постигането на мечтите. Сега с пускането на пазара на новата електрическа самобръсначка Braun WaterFlex, сътрудничеството между Braun и Себастиан Фетел е по-силно от всякога. Те знаят, че мечтите не се сбъдват сами. Да преследваш мечтите си означава да преоткриваш себе си и винаги да се стремиш към най-доброто. Както за Braun, така и за Фетел най-важни са иновациите – те са в кръвта им, те са смисълът на тяхното съществуване.

Отговаряне на потребителските нужди с нова вълна на бръснене
Braun WaterFlex добавя ново измерение към портфолиото на Braun. Самобръсначката на Braun е проектирана специално за работа с вода, пяна или гел. WaterFlex вдъхновява мъже, които също като Себастиан Фетел постоянно търсят нови изживявания. Електрическото бръснене вече не е просто сухо. Проучване сред потребителите на Braun* разкрива, че за много мъже електрическото бръснене с пяна е много по-приятно изживяване. Те откриват много по-бързо плъзгане и по-лесно бръснене по-близо до кожата за повече комфорт и свежест. В комбинация с вода, пяна или гел, въртящата се глава на WaterFlex намалява триенето като позволява на електрическата самобръсначка да се плъзга нежно по кожата за още по-удобно бръснене.

Себастиан Фетел казва: „Като състезател във Формула 1 аз винаги съм отворен към нови изживявания и иновации, които биха подобрили моето представяне – на пистата и извън нея. Тази самобръсначка прави бръсненето вълнуващо и забавно. Тя е просто различна, изпробвайте я!”

Перфектното съчетание на технология и дизайн
„В Braun създаваме иновативни продукти, които хората се наслаждават да използват. Предизвикателството, което си поставяме от техническа гледна точка, е всеки следващ продукт да бъде по-добър от предишния като работим с най-новите технологии, с които разполагаме.”, коментира Юрген Хосер, Асоцииран директор за Изследване и развитие на международния отдел по електрическо брънене на Braun. В Braun разработването на иновативни технологии не се случва само в заводите. Инженерите и дизайнерите на Braun работят ръка за ръка като отбор, вземайки максимума от технологиите, материалите и процесите, за да създадат един перфектно изработен продукт. Проф. Оливър Грейбс, Глобален директор дизайн на Braun допълва: „Нашите продукти са високо функционални, интуитивни и дълготрайни. Дизайнът не означава само да направиш продукт, който изглежда страхотно. Всеки аспект на продукта трябва да изпълнява оптимално своята функция. Braun WaterFlex е въплъщение на тази идея.

Иновация – пресечната точка на Braun и високоскоростните състезания
Braun продължава да прави иновации, които вдигат стандарта в индустрията, като внедрява последните открития в технологиите, за да създава високоефективни продукти. За Себастиан Фетел ключът е в правилната екипировка: самобръсначката трябва да пасва на контурите на лицето така, както гумите на неговия болид трябва да пасват на терена. Male Power Grooming серията на Braun осигурява оптимално бръснене и усещане за кожата за всеки повод и за всяка нужда.

Braun, филиал на Procter & Gamble, е създаден в Германия през 1921 година произвежда голяма разновидност от малки домакински продукти, които съчетават технологични иновации, сигурно качество и отличаващ ги дизайн. Асортиментът продукти варира от електрически самобръсначки и продукти за красота до уреди за домакинството. Продуктите Braun имат международно разпространение. Повече информация за последни новини и подробна информация за марката Braun може да видите на http://www.braun.com.

P&G служи на приблизително 4,4 милиарда души по целия свят чрез своите марки. Компанията притежава едно от най-стабилните портфолиа с доверени, водещи качествени марки, сред които Pampers®, Tide®, Ariel®, Always®, Whisper®, Pantene®, Mach3®, Bounty®, Dawn®, Fairy®, Gain®, Charmin®, Downy®, Lenor®, Iams®, Crest®, Oral-B®, Duracell®, Olay®, Head & Shoulders®, Wella®, Gillette®, Braun®, Fusion®, Ace®, Febreze®, and Ambi Pur®. С дейности в приблизително 80 страни, продуктите на P&G са достъпни в повече от 180 страни по света. Моля посетете http://www.pg.com/ за последни новини и подробна информация за P&G и марките на компанията.

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Lifestyle

Над 11 600 младежи са получили професионална подкрепа от Нестле България

MIKA

публикувано

на

от

снимка: ПР

Компанията участва в юбилейното 20-о издание на Национални дни на кариерата 2021

Нестле България участва в юбилейното 20-о издание на най-мащабното изложение за търсене и предлагане на работа у нас – „Национални дни на кариерата 2021“, което се проведе изцяло онлайн на 8 април. Това е мястото, където младите хора могат да се срещнат с представители на бизнеса и да получат подкрепа и съвети за своето кариерно развитие. През последните 27 години Нестле България следва неотлъчно своята политика за корпоративно-социална отговорност, насочена към насърчаване на младежката заетост и продължава да бъде устойчив инвеститор в човешкия капитал, именно затова компанията подкрепя форума.

“Нестле България развива не само своята бизнес дейност в страната, но през последните повече от 20 години сме се фокусирали и отдали на работата си С и ЗА младите хора. Защото в Нестле вярваме, че помагайки на младите да се подготвят за началото на кариерата си, допринасяме за развитието на българското общество.“, сподели Надежда Минева, Специалист привличане на таланти в Нестле. Като част от инициативата „Нестле се нуждае от младите хора“ за периода 2014 – 2020 г. компанията осигури възможност за работа, стаж или практика на над  800 млади хора до 30-годишна възраст и организира 370 събития, достигнали до над 11 600 човека, насочени към подобряване на готовността на младите хора в техните първи кариерни стъпки.

Форумът беше официално открит от от Генчо Керезов, зам.-кмет по дигитализация на Столична община и Светлозар Петров, управител на HR компания и кариерен сайт JobTiger.

По време на „Национални дни на кариерата 2021“ всеки регистрирал се имаше възможност да се срещне с представителите на Нестле България и да получи съвети за това как да оформят своята автобиография, както и да им зададат въпроси, свързани с възможностите за работа и стаж в компанията.

Nestlé осъзнава своята роля в подкрепа на младите хора и ще продължи да подпомага тяхното кариерно развитие чрез инициативата „Нестле се нуждае от младите“. До 2025 г. в рамките на тази инициатива компанията ще предостави в световен мащаб 20 000 възможности за първа работа и ще предложи 20 000 активности за повишаване на квалификацията  и успешно реализиране на пазара на труда. От стартирането на „Нестле  се нуждае от младите“ през 2013 г., компанията вече е осигурила повече от 26 000 стажове и обучения. В България повече от 11 600 млади хора са подкрепени от Нестле България от 2014 г. досега в техния професионален път – чрез повече от 330 стажантски програми и практики и около 370 събития за кариерно развитие. Нестле България е от първите компании, които взимат участие в проекта DOMINO – за дуално обучение на ученици от технически училища – включва се през 2016 г. Всяка година, по време на европейската седмица на професионалните умения компанията позволява на учениците да видят на живо процеса на производство във фабриката на Нестле в София.

Продължете понататък

Култура

Добре дошли в „Оздравителната Зона“ на д-р Бари Сиърс

MIKA

публикувано

на

от

Заповядайте в „Оздравителната Зона“ на д-р Бари Сиърс! Една книга за връзката на храненето с естествения оздравителен процес, от която са продадени над 6 милиона екземпляра само в САЩ. От 9 април в българските книжарници!

Защо хроничното възпаление води до наднормено тегло, болести и по-бързо стареене? Kак състоянието, наречено зона, може да оптимизира оздравителната реакция? Защо оздравителната реакция може радикално да промени медицината? Отговори дава „Оздравителната Зона“ (превод: Надя Баева, изд. Колибри), която разгръща изпитан подход към механизма на развитие на хроничните заболявания и съществуващата зависимост между тях и храненето, същевременно разсейва много заблуди в тази област. Авторът използва термина „зона“, за да опише физиологичното състояние, при което може трайно да се контролира интензитетът на предизвиканото от начина на хранене възпаление и така по-успешно да се въздейства на всеки тип хронично заболяване. По същество възпалението се явява пусков механизъм, който може да се потисне и изключи. Хормоните (ейкозаноиди), генерирани от една група мазнини, известни като омега-6 мастни киселини, отключват възпалението, докато друга група хормони (резолвини), извлечени от омега-3 мастни киселини, потискат възпалението.

Бари Сиърс е водещ авторитет в областта на въздействието на режима на хранене върху възпалителния процес. Интересът на д-р Сиърс към диетичния контрол на хормоналните и генетични реакции датира от публикацията на знаковата му книга „Зоната“, която се превръща в бестселър № 1 на „Ню Йорк Таймс“. От книгите му за технологията на Зоната са продадени повече от 6 милиона екземпляра само на територията на САЩ. Преведени са на 23 различни езика. „Оздравителната Зона“ описва в детайли кое съставлява оздравителната реакция и как предизвиканото от хранителните навици възпаление се е превърнало в движеща сила за много от здравословните проблеми, които изпитваме на различни етапи от живота.

Продължете понататък
Кинопреди 4 седмици

„Процесът срещу Кристин Кийлър“ по Epic Drama

Tехнологиипреди 3 седмици

А1 пуска в продажба бюджетния и много издръжлив Xiaomi Redmi 9T

Tехнологиипреди 2 седмици

Google Street View отново по българските пътища

Културапреди 5 дни

Нова книга изд. ЕРА – “Сапфиреният залив” от Холи Мартин

Културапреди 5 дни

Излезе „Лес тъмен“ от Никол Краус, определен от критиката като блестящо постижение

Кинопреди 5 дни

Скандал, който свали правителство

Културапреди 5 дни

„Тити рисува букви“, втора част на първата книга-помагало за деца с дислексия

Lifestyleпреди 5 дни

БГ родители създадоха рецепти за балансирано хранене за своите деца в инициативата на Нестле България

Lifestyleпреди 6 дни

Популярни актьори се предизвикват със спортни постижения в подкрепа на българското образование

Обществопреди 5 дни

Премиери на „Случаят Пипилоти Мист“ и „Машините са кучки“ на Здрава Каменова и Гергана Димитрова

Горещо