Connect with us

Култура

Сезон на големите котки по VIASAT NATURE и риболовна зона по Viasat Explore

Avatar

Публикувано

на

Viasat Nature The Leopardess

снимка:  ZDF

От 2 май, всеки делничен ден от 21:00 часа Viasat Nature е в Сезона на ГОЛЕМИТЕ КОТКИ с  премиерата на „Женският леопард“ и още заглавия като „Изчезващите крале – лъвовете на Намиб“ и „Страна на големи котки“.

По Viasat Explore пък не пропускайте „Риболовна зона“ – от 21:00 часа всяка събота вечер – с епизодите на „Ледени викинги“ и „Речни чудовища“ и не забравяйте да гледате съвсем новите епизоди на „Чудовищни шарани“. На 30 май, понеделник, пък пристигат „Превозвачи от калните планини“!

Рубрика: Сезон на големите котки – Viasat Nature

Всеки делничен ден от понеделник 2 май в 21:00 ч.

Advertisement

Хищници и защитници, опасни и застрашени, майки и бащи, посветени на оцеляването на своите малки, самотници, живеещи в сенките или членове на големи групи, съществуващи в рамките на сложни общества с правила и ред… лъвове и леопарди, тигри и ягуари. Това е представяне на величествените котки, които обитават нашия свят.

Женският леопард – Viasat Nature

Премиера в две поредни вечери от понеделник 2 май в 21:00 ч.

Галерийните гори на Серенгети са царството на един фантом; сенчестите гъсталаци са владение на женски леопард. Дни наред тя е почти невидима, но след това напада изневиделица. За някои това означава внезапна смърт, но тя ловува с причина – има петмесечно малко и е посветена само на оцеляването му. Тя се справя добре досега, но разрастващото се семейство ще се сблъска с трудни времена и опасни срещи, като по-големият син ще трябва да премине дълъг и опасен път към зрялата си възраст.

Advertisement

Рубрика: Риболовна зона по Viasat Explore

Всяка събота вечер от събота 7 май

Следвайте приключенията на любимите ни риболовци по целия свят, докато търсят най-големите, най-редките и най-страшните подводни създания; не пропускайте епизодите на „Ледени викинги“ и „Речни чудовища“ и не забравяйте да гледате съвсем новите епизоди на „Чудовищни шарани“.

Превозвачи от калните планини – Viasat Explore

Advertisement

Премиера от понеделник 30 май в 22:00 ч.

Във високите планини на Британска Колумбия исполински трупи и по-големи заплати привличат мъже да поемат огромни рискове. Никой не е по-готов да навлезе дълбоко в калта от братята Лебо – Крейг и Брент – които са трето поколение на семейство дървосекачи с много различни стилове и отделни операции. Лошото време и още по-лошият спад в икономиката принуждават братята да заровят томахавката и да работят заедно, за да оцелеят при строителство на пътища и дърводобив, запазвайки добри отношения помежду си в най-стръмните и кални планини в света.

Continue Reading
Advertisement