Connect with us

Музика

Селин Дион представя новата си песен „Recovering“

Avatar

Публикувано

на

Celine Dion Recovering

Селин Дион представи новата си песен, написана с помощта на Pink. Сингълът се казва „Recovering“ и излиза във всички легални дигитални платформи. Канадската поп икона посвещава новата песен на паметта на покойния си съпруг Рене Анжелил, който почина през януари т.г. след тежка битка с рака.

В песента, написана от Pink, Tom Douglas и Allen Shamblin, Селин Dion пее: „Little by little, day by day/ One step at a time/ Shake off the devil/ Take back my piece of mind/ I am recovering“. В интервю за Билборд, певицата споделя: „Животът е красив и много ми се иска да вярвам, че има живот след смъртта. Живот, в който Рене повече няма да страда“.

„Recovering“ (Вирджиния Рекърдс/Sony Music) е първи официален сингъл от предстоящия англоезичен албум на певицата, след проекта „Loved Me Back to Life“ от 2013г., който включваше колаборации с Ne-Yo и Sia.

Тази вечер Селин Дион ще участва в благотворителен концерт в подкрепа на борбата срещу рака, а в понеделник ще е специален гост в тв шоуто на Елън Дедженеръс.

В интервю за „Entertainment Weekly“ Пинк казва: „Селин Дион e като вълшебно светещо кълбо, което разпръсква светлина по пътя си… Исках да чуя душата й в тази песен и тя ми я даде. Селин е просто невероятна и това, че написах песен за нея е огромна чест за мен“.

Advertisement

На 26/08 излезе новият френскоезичен албум на певицата, „Еncore Un Soir”, който тази седмица е #1 в класациите за продажба на албуми в Канада, Франция, Белгия и Швейцария! Успехът на албума отбелязва изключителното завръщане на канадската дива на музикалната сцена. „Еncore Un Soir” се издава у нас от Вирджиния Рекърдс/Sony Music и може да бъде намерен в MusicMall.bg: http://bit.ly/2bkzBqR

Continue Reading
Advertisement