Connect with us

Музика

Сибел Джан идва за концерт в България

Avatar

Публикувано

на

PHOTO 2020 09 15 12 34 322

снимка: ПР

Любимата певица на Турция и на всеки, харесващ турската музика, Сибел Джан (Sibel Can), идва за своя първи концерт в България този декември. Столичната зала Арена Армеец ще посрещне екип от над 50 души, включително оркестър от 35 музиканти, които ще се включат в зашеметяващото аудио-визуално шоу на гранддамата на турската музика.

„Приятели от България, радвам се че най-после ще имам шанс да се срещна с вас. Въпреки, че залата трябва да бъде с ограничен капацитет, аз не се съмнявам, че с онези от вас, които успеят да присъстват, ще преживеем нещо незабравимо. Ще се видим в София!“, споделя самата Сибел Джан. Преди малко повече от месец, родената през 70-те години певица, издаде своя 23-ти албум, в който има 10 нови песни, сред които и „Hayat“, която се превърна в една от най-популярните песни в Турция за последните няколко години.

Екипът на певицата и организаторите от AMUSIC уверяват, че концертът ще се проведе при пълно спазване на предписаните от Министерство на здравеопазването и СРЗИ общи мерки за дистанция, дезинфекция и носене на маски, като след разговори с управата на залата, предвиденият за продажба капацитет на залата е около 30%.

Билетите ще са в ограничено количество и тръгват в продажба от 01.10 в мрежата на Eventim.bg, в клоновете на „Български пощи“, бензиностанции OMV и в цялата търговска мрежа на Ивентим. Цените ще варират между 60 и 120 лева в зависимост от избрания сектор и близостта до сцената – https://www.eventim.bg/bg/bileti/sibel-can-za-prvi-pt-v-blgariya-sofia-sports-hall-arena-armeec-557404/event.html.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement