Connect with us

Lifestyle

БГ Ап phyre вече наличен в Huawei АppGallery

Avatar

Публикувано

на

Phyre AppGallery

В портфолиото на онлайн магазина за приложения на Huawei – AppGallery, потребителите могат да се възползват от различни функционални и практични решения. Всички приложения в 18-те категории, сред които финансови, приложения за пазаруване и пътуване и т.н., са подбрани и разработени с най-високи нива на сигурност. AppGallery гарантира сигурността на приложението чрез механизми като верификация на истинско име на разработчици и четиристепенна защита.

phyre e българско сертифицирано мобилно приложение, позволявaщо на потребителите да дигитализират финансовите си авоари и карти за лоялност и да ги използват директно от мобилния си телефон. Дигиталният портфейл осигурява безконтактно плащане на всеки ПОС терминал, бързо и лесно, само със смартфон. Благодарение на разширените функции на phyre, потребителите могат да използват и картите си за лоялност от своя мобилен портфейл, като оставят пластиките у дома.

Безспорно предимство на мобилното приложение е възможността на потребителите да споделят финансови средства с приятели и роднини само с един клик. Изпратената сума се получава мигновено и може да се ползва веднага. Също така, паричните трансфери между потребителите в цялата мрежа на phyre, която включва A1 Wallet и Pay by VIVACOM, са без допълнителна такса за услугата. Независимо дали се наслаждавате на пътуване в чужбина или желаете да споделите сметката за обяд с любим приятел, трансакциите между потребителите на phyre, A1 Wallet и Pay by VIVACOM, улесняват живота ви и правят изживяването по-приятно.

Като допълнително удобство, мобилното приложение phyre поддържа и онлайн пазаруване чрез безплатна виртуална карта Mastercard, при което са спазени всички необходими механики за сигурност на личните ви данни.

Нещо повече, дигиталният портфейл е придружен от безплатен персонален IBAN, с който може да получавате заплатата си, както и да пращате банкови преводи в лева и евро. phyre предлага и функцията Expenses Мanager, с помощта на която можете да проследите месечните си разходи и да оптимизирате бюджета си.

Advertisement

Безконтактните разплащания, трансакции между потребителите, точки за лоялност, пазаруване онлайн и управление на личните финансите – събрани в едно единствено приложение. Мобилният портфейл phyre вече е наличен и в каталога на най-предпочитаните и сигурни приложения на магазина AppGallery на Huawei.

Continue Reading
Advertisement