Connect with us

Култура

Сиела ви кани на още една романтична отбивка

Avatar

Публикувано

на

Любовта е приключение, което може да започне навсякъде – На село, В града, Сред природата, Край морето, в Дворци и с Вино и със СПА.

На 9 февруари 2017 година любовта ще се отбие и в клуб Maze, за да ви срещне с магичното дуо Иван Михалев и Елина Цанкова – автори на бестселърите „101 отбивки”, „Нови 101 отбивки” .

Най-известният пътешестващ тандем у нас, при това и щастливо семейство, ще ви покаже чрез  „101 романтични места в България”, че разстоянията (особено изминати заедно) всъщност сближават.

По маршрута на романтиката ще ви понесе и Свилен от „Остава” с акустично изпълнение на някои от най-обичаните парчета на групата, а писателят и поет Емануил А. Видински („Егон и тишината”, „Места за дишане”, „Par avion”) ще сподели своята романтична история. Няколко думи за специалното издание с твърди корици ще каже и главният редактор на изд. „Сиела” Захари Карабашлиев („18% сиво”).

101 романтични места в България” насочва прожектора към любовта и прилежащите ѝ блага – вино, ваканция, красота и споделеност. Независимо дали читателят е опитен пътешественик, или някой, който има нужда от съветник, книгата ще го накара да се усмихва замечтано и трескаво да планира следващото преживяване на път. За да се увери, че романтиката не е някъде, а е винаги някой.

Advertisement

Иван Михалев и Елина Цанкова добиват популярност с блога си за пътешествия Отбивки. През 2015 г. претворяват блога в книгата „101 отбивки” – абсолютен бестселър в родните книжарници. През 2016 г. излиза и втората част на суперуспешния им проект – „Нови 101 отбивки”, която не излиза от топ 10 по продажби вече близо година.

Изд. „Сиела“ ни кани на девети февруари, от 19:00 часа в клуб Маze (ул. „Христо Белчев” 1)! Не пропускайте да се отбиете!

Continue Reading
Advertisement