Connect with us

Tехнологии

СИХРЕ 2020: Оптимални условия за хорека сектора, разширен тематичен обхват и продукти от последно поколение

Avatar

Публикувано

на

28 януари 2020 г. Датата заема основно място в календара на хорека сектора. Тогава ще бъде дадено началото на изложение СИХРЕ. В четири от залите на Интер Експо Център от 28 до 31 януари 2020 г. международният форум ще посреща посетители от България и чужбина и ще предложи професионална платформа за развитие на сектора.

С обогатен тематичен обхват новата концепция акцентира върху хорека сектора, разширява спектъра на представените фирми и се фокусира още по-силно върху професионалната съпътстваща програма, едно от събитията в която е семинарът за хотелиери и GastronomiX 2020, в което ще се включат световни имена от кулинарния свят. Сред тях са Паоло Касагранде – шеф-готвач на ресторант „Ласарте“ в Барселона с 3 звезди Michelin, шеф-готвачи Емил Минев, Нихад Мамеледжия от Босна и Херцеговина, Алтин Пренга от Албания. Ще се проведе и националната квалификация за Bocuse d’Or.

СИХРЕ 2020 ще изпълни четири изложбени зали с площ от 10 000 кв.м. Половината от нея заемат компаниите с дейност в професионалното кухненско оборудване и посуда. Останалата част е за фирмите с решенията за интериорен дизайн, оборудване за хотели и ресторанти, СПА и фитнес, софтуерни продукти.

Оборудване със стил и с мисъл към природата

Advertisement

Стилно, с акцент върху презентацията и декорацията. Така може да определим баровото и ресторантското оборудване, което ще открием на СИХРЕ 2020. Доказват го прецизно изработените изделия на Box Max – Robiwoods. С дизайн, акцентиращ върху характера на заведението, във фирмените плата, подноси, поставки за менюта, външна и вътрешна реклама за барове компанията умело комбинира различни материали.

Цветно настроение внася оборудването на LAVA. Откриваме висококачествени предложения за готвене, сервиране и презентиране. Почистването с пара е фокус на EV International, която ще представи уред за почистване със суха пара EV3000i. В отговор на високите потребителски изисквания Хорека Трейдинг и Сервиз ще демонстрира пералните машини на Krebe-Tippo. Снабдени със Smart управлението AVANT 516, те мога да се контролират от мобилно устройство. Сред предложенията от хотелска козметика вниманието привличат продуктите на BOTANIKА. В сферата на СПА, Флотацията е акцент на SPA Creative. Уелнес процедурата може да се осъществява в 50-минутни сесии във вода с 30% магнезиев сулфат.

По всичко личи, че природосъобразността е основна цел на компаниите от сектора. С новата си батерийна платформа за професионални уреди за употреба на открито ни среща Керхер. Машините осигуряват минимални разходи, максимално удобство и редуцират вредните емисии. SHAPE Smart Water Solutions представя SHAPE WАTER. Продуктът дава възможност заведението да сервира своя чиста и свежа вода в елегантни и брандирани стъклени бутилки. Чували и пликове за смет, произведени от царевица, ще ни предложи Консуматив.

Кухнята

Те са високотехнологични, взимат решения сами и могат да се управляват със смартфон. Посочихме няколко от характеристиките на решенията от Vera 94. Парният конвектомат SelfCookingCenter на Rational, с предлаганата функция „ConnectedCooking“, може да бъде управляван от смартфон и таблет. За оптимални резултати в кухнята ще открием фурната за бързо печене TurboChef. Тя пести енергия, не допуска компромис с качеството и приготвя различни количества храна. На разположение ще бъде и VarioCooking Center multificiency – система, комбинираща в един уред разнообразни функции. Вниманието ни ще привлече и фритюрника под налягане BROASTER. Машината приготвя храната при контролирано налягане в херметична среда и намалява експлоатационните разходи. Присъстващите ще се запознаят и с предложенията на водещи фирми за професионално кухненско оборудване, които предлагат богата гама от продукти за хорека сектора

Advertisement

Оптимизиране на процесите

СИХРЕ 2020 отделя специално внимание за оптимизирането на процесите. Сред решенията ще бъде MyMenu. Мобилното приложение намалява времето за чакане на поръчката. С няколко движения клиентът сваля дневното меню, избира и отбелязва предпочитанията си и има възможност за пряк контакт с управителя на заведението. Оптимизацията е фокус и на UNREALSOFT, с чиито продукти клиентът може онлайн да контролира всички звена в обекта, работещи с разплащателни средства. В създаването и внедряване на търговски и счетоводен софтуер е специализирана Янак Софт. А сред компаниите за производство, продажби и сервиз на дигитални устройства са предложенията на INTEGRATED SYSTEMS LABORATORY.

Близо месец остава до началото на СИХРЕ 2020. Компаниите, които имат интерес да се включат като изложители, все още могат да направят своята заявка. А всеки посетител може да направи своята свободна регистрация на www.sihre.bg.

Continue Reading
Advertisement