Connect with us

Музика

СкандаУ отново в предизвикателна колаборация

Avatar

Публикувано

на

SkanadU

СкандаУ, снимка: PR

Рапърите СкандаУ и рок група Mother of Exile с нова обща песен “Entering my Wound” и турне през октомври

Обединени от задграничния живот в Берлин, един баварец, българин, турчин и грък създават рок групата Mother of Exile. Hansi – вокал и китара, Zezo – соло китара, Alp – барабани и E.J. Ntatsios – бас и беквокал са заедно от пролетта на 2015, а вече имат имат две европейски турнета, редица клубни концерти и участия във фестивали в Германия, Гърция, България, Турция, Румъния, Сърбия. Този октомври предстои третото им турне, което ги довежда отново в България. Различното тази година е колаборацията им с българската рап група СкандаУ, с която специално за турнето създават общия сингъл „Entering my Wound“. Песента е част от предишния репертоар на Mother of Exile, но с включването на СкандаУ тя оживява за българската публика:

Имахме нужда от тази песен и от това с голяма болка и сила да разкажем чрез нея как се чувстваме, когато заставаме срещу собствените си страхове. Затова включихме рап група СкандаУ, която да пее за това, което не се вижда”.

Началото на тазгодишната европейска обиколка е на 30 септември в Германия, следват Унгария, Румъния и България с последен концерт на 15.10.2016. У нас Mother of Exile ще зарадват рок феновете с 90 минутното си шоу в София (5.10 – Live & Loud), Пловдив (7.10 – Библиотеката), Бургас (11.10 – Alivebar_burgas), Варна (12.10 – Club Vintage 33 , 13.10 – VARNA LIVE CLUB ), Стара Загора (14.10 – Drums), Плевен, Русе и Благоевград. За да изпеят зедно новата “Entering my Wound’ в концерите в София, Пловдив, Бургас и Варна ще се включат Тото и Лъчо от СкандаУ.

Още за Mother of Exile: Групата залага на динамиката, силните китари, напрежението и ангажирането на публиката. Вярват, че и на предстоящите концерти ще бъдат запомнени с тяхното експлозивно шоу – енергията е жестока от самото начало и докарва публиката до изпотяване, краката няма да останат спокойни, ръцете няма да са там където ги очакват. Членовете й се мотивират взаимно и допускат публиката в техния свят. Защото само в това опиянение и само на път Mother of Exile са у дома!…

Advertisement


Entering my WoundСкандаУ ft. Mother of Exile
Музика, текст, аранжимент: Mother of Exile
Български текст: СкандаУ
Продуценти: СкандаУ и Mother of Exile
Режисьор на видеото: Юлиан Рачев
Оператор: Мартин Митков
Монтаж : Павел Колев

Continue Reading
Advertisement