Connect with us

Култура

Слави от The Clashers с последна книга от трилогията „Топ Мистерии“

Avatar

Публикувано

на

3 1

Слави Панайотов, познат на стотици хиляди фенове като Слави от The Clashers, ще изненада аудиторията си със своята трета дългоочаквана книга. След „Топ мистериите на България“ и „Топ мистериите на света“, които достигнаха рекорден тираж от над 150 000 продадени копия, идва ред за последната книга от трилогията, а именно изследване на най-далечната граница – Космоса.

С изданието „Топ мистериите на Вселената“ основателят на един от най-големите и най-бързо развиващи се YouTube канали у нас и автор на превърналите се в хитови видео класации с невероятни или малко известни факти избира да надникне по-надълбоко в редица интригуващи въпроси от Дълбокия космос. Търсенето на истината ще отведе читателите на едно вълнуващо пътешествие през необятните граници на времето и пространството.

Заключителната книга от трилогията идва като естествено продължение на предходните издания, които успяват да завладеят ума и да преобърнат  представите за света около нас. За големия успех свидетелства и фактът, че двете книги имат трайно място в редица класации за нехудожествена литература.

Само няколко години след като създава едноименния канал The Clashers в YouTube, Слави се радва на огромна популярност. Към момента той има почти 1.5 милиона последователи в различните платформи. Въпреки че завършва „Хотелиерство и туризъм“ в Холандия и няколко години се развива стремглаво в областта, младият предприемач решава да се отдаде на хобито си и да го развие. Фенове по света и у нас следят известните му ТОП класации и серии от невероятни факти. Слави е разработил и успешни отделни канали за гейминг и технологични ревюта.

Вече няколко сезона хилядите фенове очакват с нетърпение всеки нов епизод на ТОП класацията, която излиза онлайн всяка събота. Изданието „Топ мистериите на Вселената“ ще открехне завесата пред въпроси като:

Advertisement
  • Как е възникнала Вселената и колко голям е бил Големият взрив?
  • Защо ние съществуваме точно тук и сега?
  • Какви са тайните на светлината и защо тя е най-бързото нещо в космоса?
  • Защо светът на микро телата е подвластен на различни от нашите закони?
  • Имат ли черните дупки тайни, които никога няма да разкрият?
  • Луната и Марс повдигат някои много неудобни въпроси, но до днес нямаме отговори.
  • Как се е зародил животът в Космоса и дали е случаен?
  • Сами ли сме във Вселената и какви са доказателствата за съществуването на извънземни?

Любознателните фенове ще открият десетки нови и интересни неща сред страниците на книгата „ТОП МИСТЕРИИТЕ НА ВСЕЛЕНАТА“, която вече може да бъде поръчана от Ozone.bg, а по книжарниците ще бъде налична след 16.12.2020 г.

Турнето из цяла България, представящо последната, трета част от серията, се предвижда за пролетта.

Continue Reading
Advertisement