Connect with us

Култура

Слави Панайотов – The Clashers с нова книга за невероятните кътчета на България

Avatar

Публикувано

на

Влогърът Слави Панайотов – The Clashers ни повежда на приключение из „50 невероятни места в България“.

С „50 невероятни места в България“ Слави Панайотов ще отведе читателите на вълнуващо пътешествие към по-малко познати, но приказни локации в нашата родина. В новата си книга Слави споделя лични и забавни истории, много факти, съвети, легенди, но не забравя да включи и известна доза мистицизъм.

Слави Панайотов е един от най-успешните български влогъри. Неговият YouTube канал – THE CLASHERS – вече има над 1.25 млн. последователи. През последните години той споделя видеа от своите приключенски пътешествия по света и у нас и разказва на аудиторията си всичко, което е научил. Голяма страст в живота на автора е откриването на непознати места и разучаването на тяхната история. „50 невероятни места в България“ е петата му книга, която излезе на пазара с логото на „Оз books“.

В този пътеводител читателите ще открият магични места като Древната пирамида на траките, Вкаменената гора на 30 милиона години, родното място на бог Асклепий. Почитателите на Слави ще научат още за необяснимата сила в храма на Златолист, за вратата, която ще ги отведе през вековете, и за чудесата на Богородичната стъпка. За всяко от местата е включен маршрут, както и интересни факти и полезни съвети за подготовка. Пълноцветните фотографии от пътуванията на Слави ще помогнат на читателите да се пренесат в приказните места, докато разгръщат страниците.

Новата книга на Слави Панайотов е безценен наръчник за всички хора, за които пътуването и откриването на непознати кътчета е начин на живот.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement