Connect with us

Музика

СЛАТКАРИСТИКА с концерт в София през февруари

Avatar

Публикувано

на

SLATKARISTIKA

SLATKARISTIKA_posterНа 20 февруари 2015 г. най-колоритният македонски хип-хоп изпълнител СЛАТКАРИСТИКА ще зарадва за пореден път българските си фенове с концерт в столичния клуб MIXTAPE5.

На сцената, като специален гост ще излезне любимецa на българската публика – Ицо Хазарта. Редом със СЛАТКАРИСТИКА ще видим oще и Ace NL и DJ Oky Doky.

Марко Маринкович, а.к.а СЛАТКАРИСТИКА е роден на 15 Август 1986 г. в Скопие, Р. Македония. Започва да пише текстове на 11 годишна възраст, а 2 години по-късно създава първата си група „Единствена Опциjа”.

Още от първите години лириките му са бунтарски и силно социални. През 2005 издава първия си албум с групата, а през 2008 участва в един от първите хип-хоп лейбъли в Македония – „Токсикологиjа”. През 2009 издава първият си солов албум – „Слаткаристика будало”, чиито тираж се изчерпва за 48 часа и предизвиква революция в хип-хоп средите в Македония.

SLATKARISTIKA
След серия от успешни концерти в най-големите зали в Охрид, Щип, Струмица, Битоля и Скопие, Слаткаристика създава собствен лейбъл – ИНОВАТИВА и издава втория си солов албум „Новиот албум”.

В албумите си, както и в живота, СЛАТКАРИСТИКА е реален, драматичен, дързък, вулгарен, дълбок и поетичен. В края на 2014 става първият международен изпълнител, участвал в сериите One Shot на Facing the Sun.

Билети за концерта на СЛАТКАРИСТИКА в MIXTAPE5 на 20-ти Февруари 2015г. от 23:00 часа, може да намерите в мрежата на Ticketportal на цена от 15 лв.

Advertisement

 

Continue Reading
Advertisement