Connect with us

Tехнологии

Смартфони и смарт аксесоари Samsung с до 150 лв. отстъпка в онлайн магазина на VIVACOM

Avatar

Публикувано

на

Само в онлайн магазина на VIVACOM до 16 февруари, клиентите могат да се възползват от промоционалните цени на смартфони и смарт аксесоари Samsung с отстъпка до 150 лв. Промоционалните цени са валидни при сключване на нов договор или подновяване на текущ, или закупуване на устройството в брой или на изплащане.

В онлайн офертата са включени и най-новите флагмани на Samsung от серията S21 – Galaxy S21, S21+ и S21 Ultra. Устройствата съчетават елегантен и модерен дизайн с отлични работни характеристики, за да удовлетворят нуждите на съвременните потребители. И трите модела предлагат впечатляващи камери, мощни процесори и обширни екрани с адаптивна честота на опресняване 120 Hz в секунда.

Отстъпка в онлайн магазина има и в цената на Note 20 серията на Samsung. Флагманите се отличават със стилен дизайн, висока функционалност и характерния за Note серията S-Pen, който прави използването на любимите приложения още по-лесно и удобно. А Samsung Galaxy Note20 Ultra вече е съвместим с 5G мрежата на VIVACOM, за да могат потребителите да се възползват от възможностите на ултра бързата свързаност с отлично качество и огромен капацитет.

В промоцията е включен и сензационният сгъваем смартфон Samsung Galaxy Z Fold2. Сгъваемият дисплей прави устройството многофункционално, компактно и удобно за използване в динамичното ежедневие. А AMOLED технологията гарантира динамично разпределение на нюансите и по-контрастни цветове на картината. Samsung Galaxy Z Fold2 позволява безпроблемна смяна между дисплеите на модела, без да се прекъсва работата на приложенията.

От смарт аксесоарите отличен избор за активните хора са смарт часовниците Galaxy Watch3. Те проследяват десетки видове физическа активност, предоставят съвети в реално време и разполагат с тракери за следене на нивото на стрес и сърдечния ритъм. Притежават и различни функционалности, като синхронизиране на календар, събития, известия от социалните мрежи и видимост на изпратените изображения без допълнително докосване. Galaxy Watch3 са съвместими с новото поколение вградени карти eSIM, за да могат потребителите лесно и удобно да приемат обаждания и да набират от часовника си, когато смартфонът не е в тях.

Advertisement

Всички устройства Samsung, с отстъпка до 150 лв. в настоящата онлайн промоция могат да бъдат открити тук.

Continue Reading
Advertisement