Connect with us

Tехнологии

Смарт часовниците Huawei GT 3 и GT 3 Pro – с летен подарък от A1

Avatar

Публикувано

на

Huawei Smart Watches Promo A1 08.07.2022

Първите 1000 клиенти, закупили мъжки или дамски модел, ще получат допълнителна каишка

Специален подарък за любителите на смарт часовниците подготвиха Huawei съвместно с A1. Първите 1000 клиенти, които след 1 юли закупят някой от вариантите на Huawei Watch GT 3 или GT 3 Pro, ще получат безплатно допълнителна каишка.

GT 3/GT 3 Pro серията на Huawei е сред най-популярните на пазара на „умни“ часовници в световен мащаб. Устройствата съчетават атрактивен дизайн с висока функционалност. Мъжките (46 мм) модели са с 1,43-инчов AMOLED екран, а дамските (42/43 мм) са с по-компактен 1,32-инчов панел.

Основна разлика между стандартните и Pro моделите са материалите, от които са направени смарт часовниците – тези от по-висок клас са с титаниев или керамичен корпус, сапфирено стъкло и керамичен гръб вместо стомана и стандартно закалено стъкло.

Huawei Watch GT 3 Pro идва с подобрена водоустойчивост до 30 метра включително в солена вода и предлага специален режим за гмуркане. Операционната система е Harmony OS 2.0, като софтуерен ъпдейт по-късно през тази година ще отключи възможността за ЕКГ измервания в реално време.

Advertisement

Подобно на всеки хубав часовник – „умен“ или класически, и в случая каишката позволява на потребителя да персонализира устройството по свой вкус. Именно тук идва и ролята на новата промоция на A1. От 1 юли до 31 август към Huawei Watch GT 3 и GT 3 Pro като подарък ще се предлага допълнителна каишка от ергономичния водоустойчив материал флуороеластомер – червена за мъжките модели и сива за дамските.

Важно е да се подчертае, че промоцията важи само за първите 1000 клиенти, така че любителите на смарт часовниците на Huawei ще е добре да побързат.

Continue Reading
Advertisement