Открийте ни и в

Lifestyle

София посреща Fanta Play Tour на 27-и юни

Avatar

публикувано

на

София посреща Fanta Play Tour на 27-и юни 141

Fanta Play Tour 2015 ще гостува на София на 27-и юни. Южният парк в града ще се превърне в арена на множество забавления за всички тийнейджъри. Тазгодишното издание на Fanta Play Tour ще изненада участниците с още по-вълнуващи игри като Fanta рейсинг с безмоторни коли, кър, волей-баскет, стрийт хокей, биг боулинг и сумо. На разположение на всички тийнейджъри ще бъде обособено място за почивка и приятни моменти. Почитателите на незабравимите преживявания, които съберат максимален брой печати от игрите, ще имат възможността да се включват в томбола за атрактивни музикални слушалки и още много вълнуващи награди.

Атракционите на  Fanta Play Tour са създадени за тийнейджъри. Желаещите могат да се включват в забавните надпревари, като на място на регистрация на събитието техен родител или настойник подпише декларация за участие.

След успешния старт на тазгодишното турне, който привлече стотици участници в най-големите градове на страната, Fanta Play Tour ще се пренесе в Бургас на 4-и юли, последван от Варна на 11-и юли.

 

Реклама