Connect with us

Tехнологии

Спасителен пакет от хардуер и софтуер за малкия бизнес

Avatar

Публикувано

на

Електронни магазини за компютри и софтуер предлагат по-гъвкави мерки от правителствените, спрямо малкия бизнес в страната. Свидетели сме на вълна от съпричастност не само към лекари, медицински работници, а и към всички бизнеси, които са в затруднение от началото на кризата.

Сред топ мерките към бизнеса, които идентифицирахме, са: 24 месеца гаранция за обновени компютри и лаптопи, безплатни лицензи за Windows, безплатна доставка, още по-изгодни цени и дори ваучер за изработка на електронен магазин или сайт.

Предложенията важат само за фирми и са особено актуални за бизнеси, които до момента са продавали единствено офлайн, без никакви онлайн активности, поясниха от Kozelat.com – един от най-популярните онлайн магазини за компютърна техника.

Безспорно е, че след настоящата криза вече нищо няма да е същото. От училища, през университети, дори държавната администрация ударно се дигитализира. Наложително е всеки бизнес, който досега е разчитал на своето традиционно физическо присъствие, да се появи и в интернет – мястото, откъдето вече пазаруват всички.

Точно за такива фирми Kozelat.com дава безплатни ваучери за изработка на електронни магазини и сайтове. Процесът приключва за по-малко от седмица и стоките и услугите, които предлагат те, влизат в домовете на всеки, без необходимост да се идва на място във физически офис или магазин.

Advertisement

Ваучерите ще се предоставят на фирми, които поради пандемията са с намален капацитет на работа, затворени или пред затваряне. Основно това са: фирми, които имат нужда от корпоративен уеб сайт; производствени фирми, които имат нужда от електронен магазин; физически магазини, които са затворени в момента.

„Да се надяваме, че по степен на адекватност държавата ни ще достигне частния бизнес, който гъвкаво реагира на променящите се условия, предлагайки най-дефицитната стока днес след маските и спирта – сигурност”, споделиха от компанията.

Онлайн магазините и сайтовете ще се изработват от екип на Kozelat, който включва програмисти, дизайнери и дигитални специалисти. В условията на пандемия, компанията работи с мисията „Да обърнем кризата във възможности за развитие”.

Освен бързо изграждане на електронен магазин онлайн търговецът предоставя и безпрецедентната за времена на криза 24 месеца гаранция за покупка на хардуер с безплатни лицензи за Windows и безплатна доставка.

Continue Reading
Advertisement