Connect with us

Кино

„Справедливостта на Кара“ ексклузивно по Timeless Drama Channel

Avatar

Публикувано

на

Зрителите на Timeless Drama Channel (TDC), първия световен турски драматичен канал, вече могат да се насладят на наградения за „Най-добър драматичен телевизионен сериал“ в 40-та поредица на наградите „Златна пеперуда“ – „Справедливостта на Кара“. Каналът е достъпен в България ексклузивно в мрежата на Булсатком и официално стартира преди броени дни. TDC предлага на зрителите селекция от популярни драматични сериали с едни от най-известните турски актьори – Четин Текиндор, Бергюзар Корел, Риза Кокаоглу и Кенан Имирзалиоглу – главния актьор в международно признатата продукция „Езел“. Гледайте по четири епизода на ден от сериала, разказващ историята на семейство Кара, в 09:15 ч., 13:20 ч., 17:25 ч., както и в 21:25 ч., по канал 444 за IPTV и DTH HD клиенти и канал 16 за DTH SD клиентите на Булсатком.

Драматичната телевизионна продукция „Справедливостта на Кара“ представя историята на семейство Кара, което е многоуважавано в района на работническата класа, в района, където живее. Целият им живот изведнъж се променя, когато бащата на Махир, Назиф Кара, е несправедливо обвинен в убийство и влиза в затвора. Семейството на Назиф се ужасява, когато осъзнава кой ще бъде съдията по делото – Феридже (Бергюзар Корел), която е амбициозна и безсърдечна адвокатка. Семейство Кара скоро разбира за жестоката корупция, която се случва задкулисно и всячески отказва да повярва, че Назиф е способен на такова престъпление. За да помогне на баща си, Махир (Кенан Имирзалъолу) решава да промени самоличността си и да влезе в света на правосъдието като Салих Ипек – адвокат, който е назначен да помага на съдия Феридже. Необятната и пълна с тайни история взема нов обрат, когато Махир и Феридже се влюбват.

Timeless Drama Channel e първия глобален канал, посветен изцяло на турските драма продукции. Каналът е част от мрежата на един от големите телевизионни оператори в страната – Булсатком, и е достъпен за всички абонати на компанията. TDC е част от богатото портфолио на SPI International/FilmBox, международна медийна компания, управляваща 40 канала на 6 континента. В глобален мащаб TDC достига до над 5 милиона домакинства, като е изключително популярен в Източна Европа, на Балканите и в Близкия изток.

Continue Reading
Advertisement