Connect with us

Общество

Среща с актьорите от „Арт“ и „Дакота“ през май и юни в Сатиричния театър

Avatar

Публикувано

на

meeting 1

снимка: PR

След представленията „Арт“ и „Дакота“ през Май и Юни актьорите ще се срещнат със зрителите, ще раздават автографи и ще се снимат със своите фенове. Срещите ще са веднага след края на представленията „Арт“ на 11 и 13 май, 1 и 26 юни и „Дакота“ на 29 май и 12 юни,  във фоайето на театъра.

По време на есенното турне през 2016 г. подобни срещи имаше във всички градове, в които Захари Бахаров, Владимир Карамазов и Юлиан Вергов гостуваха, както и по време на второто и третото издание на европейската инициатива Нощ на театрите. Такива съпътстващи театралните постановки акции са част от европейската стратегия за сближаване на театъра и неговите публики и се радват на голям интерес.  

meeting 2

снимка: PR

За трима дългогодишни приятели разказва постановката „Арт“ на Ясмина Реза. Марк, Серж и Иван стигат до дълбоки откровения и прозрения, провокирани от модерното изкуство и от темпераментните си характери. А в пиесата „Дакота“ на топ драматурга Жорди Галсеран подреденият и перфектен живот на главния герой Иполит неочаквано се пре­об­ръ­ща. След две седмици в кома, той започва да сънува кошмари, а те, един по един, за­по­ч­ват да се случват. Светът на Иполит започва да гу­би своите очертания и никой не може да разбере, къде свър­шват сънищата и къде за­­почва реалността.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement