Connect with us

Lifestyle

ССС отваря първия си магазин в Перник с 20% отстъпка

Avatar

Публикувано

на

снимка: ПР

На 27 октомври една от най-големите европейски компании в обувния сектор – CCC, открива първия си магазин в Перник, в Ритейл Парк Перник Плаза. Новата fashion дестинация предлага богат асортимент от модни марки обувки и чанти, които могат да се закупят ексклузивно в ССС. Портфолиото на CCC включва марки като Gino Rossi, Lasocki, Jenny Fairy, Sprandi, DeeZee, Badura, Quazi, Togoshi и Americanos, както и над 1000 марки на трети страни, включително някои емблематични спортни брандове като Adidas, Reebok, Puma, New Balance, Converse и Skechers. CCC означава най-доброто в модните обувки, стилни чанти, функционални раници и изискани аксесоари. CCC работи на принципа на мулти-бранд концепцията, която включва продажбата на много марки за обувки под един покрив.

В CCC – Ритейл Парк Перник е на разположение новата колекция за есен/зима 2022 година, която предлага модерни и удобни обувки, боти, ботуши, маратонки, чанти и аксесоари за дамите, мъжете и децата. Само до 30 октомври е налична и специална оферта по повод откриването на магазина – всички артикули са с 20% намаление. Магазинът предвижда постоянни промоции чрез издаване на клубни карти – CCC Club. Всеки, който се е сдобил с такава карта ще може да получава персонална отстъпка за намаление.

снимка: ПР

Това е осемнадесетият магазин на CCC в България с търговска площ над 400 кв.м. Предстои откриване на нов обект и в Сливен.

Advertisement

Дългогодишният опит на компанията в производството и търговията осигурява на клиентите високо качество, разумни цени и атрактивен дизайн. За това се грижат експертите на ССС, които внимателно подбират най-добрите материали и изграждат разнообразен асортимент от различни модели и марки. Всяка нова колекция включва както съвременни решения, отговарящи на горещите тенденции в стила, така и класически елегантни обувки за мъже и жени. ССС предлага и спортни линии, и предложения за децата.

„Българските клиенти вече се убедиха в качеството, и разнообразието, които предлагаме. Ценовата стратегия на веригата е в това да предлага висококачествен продукт на достъпни цени. Компанията е фокусирана към обслужването и работи за това предлаганата продуктова гама и качеството на услугата да отговарят на най-високите очаквания на клиентите.”, коментира Венцислав Огнянов, Генерален директор на ССС за България и Сърбия.

Continue Reading
Advertisement