Connect with us

Tехнологии

Стартира безплатен курс за Дизайн и разработка на мобилни приложения за Android

Avatar

Публикувано

на

Tech Uni

Софийски университет „Св. Климент Охридски” и JobTiger, с подкрепата на Samsung, организират второ, есенно издание на безплатния курс за Дизайн и разработка на мобилни приложения за Android.

Обучението е изцяло практическо, насочено към създаване на собствени мобилни приложения, базирани на конкретен бизнес сценарий. По време на курса ще се работи и за развитие на предприемаческите умения и знания за бизнес развитие на курсистите, което е нов модул към второто издание на курса. Също така, те ще придобият знания за „Планиране на моята професионална кариера“.
Лектори в курса ще бъдат доказали се професионалистиот Musala Sof и The Business Institute , както и гостспециалисти от други компании.
По време на обучението, всеки от младежите ще има възможността да разработи собствено мобилно приложение и да развие конкретни сценарии за бизнес реализация на своите идеи и проекти. Освен че ще надградят техническите си и бизнес познания, с всеки от младежите ще се проведе и персонално кариерно консултиране.

new course 3

снимка: PR

В края на курса, участниците, успешно преминали обучението, ще получат сертификат от Софийски университет „Св. Климент Охридски“. Освен това, курсистите ще бъдат препоръчани на подбрани работодатели, търсещи специалисти в областта на дизайн и разработка на мобилни приложения за Android.
Курсът за Дизайн и разработка на мобилни приложения за Android стартира на 8 ноември, а желаещите да се включат могат да кандидатстват до 29 октомври. Повече информация за курса може да научите тук

Курсът за разработка и дизайн на мобилни приложения е част от Центъра за технологии и иновации, създаден от Софийски университет в партньорство със Samsung. На глобално ниво, една от основните цели на Samsung е да се бори с младежката безработица. Всички курсове и инициативи в рамките на този център ще предоставят на младите хора свободен достъп до най-високите технологии, допълнително качествено и практическо ИТ образование.

Continue Reading
Advertisement