Connect with us

Общество

Стартира нов подкаст „Силата на доброто“ с водещ Нели Хаджийска

Avatar

Публикувано

на

EC Podcast jpg

Специален гост в първия епизод е психотерапевтът Мадлен Алгафари 

Днес стартира нов подкаст „Силата на доброто“ с подкрепата на Изи Кредит, един от лидерите сред небанковите финансови институции у нас. Водеща на предаването е добре познатата Нели Хаджийска, която със своя професионализъм и емпатия ще представи човешките изпитания, през които гостите ѝ са преминали и ще преведе всеки казус на разбираем език.

“Подкастът ще разкаже за онези хора и истории, които ни променят из основи. В забързаното ежедневие често пропускаме истински значимите моменти – детската усмивка, подадената ръка, малките крачки и успехи, които всъщност ни правят това, което сме. „Силата на доброто“ трябва да се споделя и точно това стои в основата на нашата корпоративна култура.”, коментира Силвия Александрова, директор “Маркетинг”, Изи Кредит.

Първият епизод е озаглавен „Споделяме опит, защото ни е грижа“, а специален гост е известният автор и психотерапевт Мадлен Алгафари. В него ще се търсят отговори на въпроси като кога силата на доброто върши чудеса, какво трябва да води младежите в избора им на кариерен път, каква е ролята на родителя и дали е срамно човек да бъде слаб.

“Качественото и практическото образование е ключов фактор за развитието на икономиката и обществото. Младите хора трябва да могат да прилагат и развиват своите умения и знания в реални проекти, което е важна стъпка към тяхното кариерно утвърждаване”, допълва Александрова. Вече близо две десетилетия философията на Изи Кредит е да подава ръка на идващите поколения и така да подпомага изграждането на стойностни професионалисти за каквито има сериозно търсене. В подкаста ще бъдат разгледани ключови финансови уроци, които всеки трябва да знае и кои са стъпките за ефективно структуриране на личния бюджет.

Advertisement

“Всички наши социални активности са обединени в общата комуникационна платформа „Силата на доброто“, която въплъщава нашата корпоративна отговорност, както към обществото и клиентите, така и към колегите. Този подкаст е олицетворение на мисията ни и вярваме, че подкрепяйки го ще предадем ключови послания”, каза Надежда Пеянска, зам.-директор на дирекция „Човешки капитал”.

В следващия епизод „От ин витро до прегръдка“ зрителите ще имат възможността да се запознаят с Ивелина Рускова, основател на Фондация „Мечта за дете“. Водещата Нели Хаджийска ще представи ключови аспекти от психологическата и финансова подкрепа за двойки, изправени пред репродуктивни предизвикателства през личния си опит по темата.

Може да гледате първия епизод тук.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement