Connect with us

Lifestyle

Стартира Helpo.bg

Avatar

Публикувано

на

Helpo logo

В България започна работа първият виртуален пазар за услуги от малки фирми и представители на свободните професии. Той се нарича Helpo.bg и представлява онлайн платформа, в която малките и средни фирми, както и самонаетите специалисти могат да си създават профили, да предлагат различни услуги и да комуникират със своите клиенти. В сайта вече много фирми и физически лица предлагат своите услуги в сфери като счетоводство и финанси, програмиране и дизайн, маркетинг и връзки с обществеността, шивашки услуги, майстори, обучения, печат, ръчно – изработени стоки, масажи и терапии и много други.

„През последните години прави впечатление, че въпреки динамичното развитие на информационните технологии, онлайн услугите и мобилните приложения, в България все още липсва едно място, където да можем да открием и да си поръчаме всички услуги, от които се нуждаем. Ние самите усетихме тази липса и в този смисъл Helpo стартира като отговор на една съвсем реална необходимост на пазара и проект, който решава истински проблеми. Желанието ни е както да спомогнем за по-бързия и лесен достъп до качествени услуги, така и да улесним малките фирми и самонаетите специалисти да откриват повече клиенти и да се развиват по-успешно. В перспектива това би могло да спомогне и за развитието на икономиката, предвид ключовото значение което малките фирми имат за всяка държава по света“ – обясни мениджърът на проекта Веселин Крумов.

Helpo.bg позволява на фирмите да регистрират профили и да публикуват безплатно различни обяви. Те могат също да предоставят на своите клиенти ваучери, да промотират услугите си, както и да създадат собствена Helpo Страница, която да представя бизнеса им по-пълноценно с галерия, ВИП панел, възможност за лични съобщения и публикуване на фирмено лого. Функционалностите на платформата включват също разнообразни статистики за поведението на клиентите, както и възможност за рейтинг на фирмите, чрез който по естествен начин се дава предимство на онези от тях, които предлагат по-високо качество и по-добро обслужване.

Continue Reading
Advertisement