Connect with us

Музика

Стенли с първи концерт в Лондон на 8 май

Avatar

Публикувано

на

stenli jeremy london poster

СТЕНЛИ ще гостува за първи път с концерт в Лондон на 8 май 2015, петък. Събитието ще се състои в легендарния The 100 Club на Оксфорд Стрийт и се организира от самия клуб и вече традиционния им български партньор – Строежа. На сцената ще се изявят и още две групи – набиращите скорост Jeremy? и английската инди-банда The Wondersmiths.

СТЕНЛИ отскоро работи с момчетата от Jeremy?, като те, на практика, по време на неговия сет са изцяло в ролята на инструменталисти – пълна рок-формация от двама китариста, басист и барабанист, придаваща на моменти по-твърдо звучене на песните в сравнение с доскоро познатите им акустични лайв аранжименти. Публиката в Лондон ще има възможност да види и чуе на живо изпълненията на емблематични за няколко поколения песни, като „Обсебен“, „Пътят към храма“, „Стар парфюм“, „Пясъчен керван“, „Да летим над града“, „Как се казваш?, „Дъвка балон“, „Човекът от квартала“, „Поля от слънчогледи“ и други, както и класики от периода му с ТАНГРА„Бъди какъвто си?“, „Жулиета“

За Jeremy? това ще бъде втори концерт в The 100 Club, след като през ноември миналата година, заедно с P.I.F., реализираха напълно разпродадено шоу и успяха да генерират много положителни отзиви и впечатления, което организаторите отчитат като знак, налагащ завръщането им, и то в хедлайнерска позиция. Освен това, от щаба на групата съвсем скоро обявиха добрата новина за включването й в програмата на най-големия фестивал за нова музика в Европа – The Great Escape, Брайтън, където на 16 май се очаква Jeremy? да се срещнат очи в очи и да свирят пред делегати от музикалния бранш – представители на лейбъли, продуценти, агенти, медии.

The Wondersmiths са местна инди-рок банда в състав от четирима души. Лондонската формация ще изпълни половинчасов сет от авторска музика, стартирайки в 20:30 ч. Веднага след тях следват Стенли и Jeremy? с отделни сетове, всеки от които по над един час. Музиката в клуба ще бъде избирана от екип на клуб Строежа, София. Вратите отварят в 19:30 ч.

Билети за концерта на 8 май вече се разпространяват онлайн през Wegottickets и Billetto на следните адреси – съответно http://www.wegottickets.com/event/314956 и https://billetto.co.uk/en/events/jeremy-live-at-the-100-club/overview. Цената им е £12 за първите 100 броя промо-пропуска, £15 за следващите 200 стандартни и £17 самата дата и място. Общият брой билети е ограничен до 300, така че се препоръчва предварителното закупуване!

Advertisement

===

Събитието във Фейсбук:
JEREMY? & STENLI & THE WONDERSMITHS – Live @ The 100 Club – 8 May 2015!
https://www.facebook.com/events/1180157015338403/

===

Билети:

Wegottickets.com
http://www.wegottickets.com/event/314956

Advertisement

Biletto.co.uk
https://billetto.co.uk/en/events/jeremy-live-at-the-100-club/overview

===

Изпълнители:

Jeremy?
www.facebook.com/jeremyband
YouTube Channel: http://goo.gl/xNqJ0X

Стенли
https://www.facebook.com/pages/Станислав-Сланев-Стенли/77878676913?fref=ts

Advertisement

The Wondersmiths (UK)
www.facebook.com/thewondersmiths

 

Continue Reading
Advertisement