Connect with us

Музика

СТРОГ ПРОПУСКАТЕЛЕН РЕЖИМ НА SUMMER CHAOS FESTIVAL 2016

Avatar

Публикувано

на

summer chaos all bands

На 13 август най-горещата точка в България със сигурност ще бъде стадион Лазур в Бургас, където на една сцена ще се качат пет световни групи – The Prodigy, Bullet For My Valentine, Clawfinger, House of Pain и The Exploited!

Вратите на стадиона ще бъдат отворени точно в 14:30 ч., а достъпът до различните сектори ще бъде както следва:

* Всички посетители, закпули билет от категория Priority Access, ще бъдат допуснати на стадиона 15 минути по-рано (в 14:15 ч.) от останалата публика, от централния вход  откъм ул. „Димитър Димов“

* Притежателите на билети за Терен 1, Терен 2 и Front of Stage, както и билети за седящи места за целия сектор А, ще влизат от централния вход на стадион Лазур  откъм ул. „Димитър Димов“

* Седящи места на трибуни 16, 17 и 18, както и правостоящи за зона Front of Stage – Вход 2 откъм ул. „Васил Петлешков“

Advertisement

* Седящи места на трибуни 12, 13, 14 и 15  – Вход 4 откъм ул. „Васил Петлешков“

График на Фестивала:

14:15 – Priority access

14:30 – Doors Open

15:15 – 16:15 – The Exploited

Advertisement

16:45 – 17:45 – House of Pain

18:15 – 19:15 – Clawfinger

19:45 – 21:00 – Bullet for My Valentine

21:30 – 23:00 – The Prodigy

На стадиона в деня на фестивала ще има строг пропускателен режим и засилено полицейско присъствие! Има постъпили сигнали за фалшиви билети и при опит за влизане на събитието с такива, нарушителите ще бъдат предавани на полицията.

Advertisement

Лица във видимо нетрезво състояние и под въздействие на алкохол, наркотици и упойващи вещества няма да бъдат допускани на стадиона: Забранено е внасянето на огнестрелно и хладно оръжие, опасни, остри и леснозапалими предмети, бутилки, храна и професионална техника за фото и видео снимане.

Напомняме, че децата до 10-годишна възраст ще влизат на събитието безплатно, но задължително с пълнолетен придружител и попълнена декларация.

Всички лица под 18-годишна възраст ще бъдат допускани на събитието само с пълнолетен придружител и попълнена декларация. Тя може да бъде изтеглена предварително от заглавната страница на  www.ticketpro.bg или да бъде попълнена на място. Бланки с декларация за придружител на непълнолетно лице могат да бъдат получени и на билетната  каса на Тикетпро на входа на стадион Лазур.

Призоваваме всички посетители задължително да носят със себе си документи за самоличност.

Билети за Summer Chaos 2016 могат да бъдат закупени от касите на Тикетпро България в цялата страна, бензиностанции OMV и на място от касата, която ще бъде отворена на централния вход на Стадион Лазур.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement