Connect with us

Музика

СТРОЕЖА ОТКРИВА СЕЗОН XX НА 8 СЕПТЕМВРИ


Avatar

Публикувано

на

Тази седмица Строежа ще отвори врати за началото на своя юбилеен двадесети сезон. Клубът навлиза в историческа фаза, като през март 2017-а се очаква да отбележи 20 години активно присъствие в музикалния и културен живот на София – без прекъсване и компромиси в изградения стил.

Концерти на две традиционни за мястото групи ще оформят скелето на тридневния старт. На 8 септември, четвъртък, Plastic Bo. ще открият официално, като специално за случая входът е абсолютно свободен. Петъчната вечер е запазена за традиционния за Строежа микс от стилове, селектиран от екип на клуба. Акцент в съботната вечер ще бъде концертът на Soundprophet, а преди и след изпълнението на живо музикалният подбор е поверен на Unkle Billy. Билети за събитието на 10-и септември се разпространяват през мрежата на Eventim.bg на цена от 7 лв., като – с оглед на очаквания висок интерес и ограничения капацитет – е препоръчително предварителното закупуване. Малко след полунощ и слизането на групата от сцената входът отпада. Вратите в четвъртък и събота отварят в 20:00 ч., концертната част стартира точно в 22:30.

През септември Строежа ще работи предимно в сряда, четвъртък, петък и събота, а в месечната програма присъстват още имената на групи като Panican Whyasker, Brond, Der Hunds, Marauders Inc., Cool End The Ge, Nu/Ance, селектори – Le Grand Méchant Loop, Краси Москов, Shakermaker и още други.

8 септември 2016, четвъртък – 20:00 – отваряне / 22:30 – концерт
Live: PLASTIC BO. / Stroeja Sofia DJ Set

9 септември 2016, петък – 18:00 – отваряне / 21:30 – DJ Set

10 септември 2016, събота – 20:00 – отваряне / 22:30 – концерт
Live: SOUNDPROPHET / Stroeja Sofia DJ Set – специален гост: Unkle Billy

Advertisement

SOUNDPROPHET – Strive.

 

Plastic Bo – 11 Kolovoz

Advertisement

 

Continue Reading
Advertisement