Connect with us

Lifestyle

СТРОЕЖА стартира XVIII-ти сезон

Avatar

Публикувано

на

10645115 10152709105078156 4185323088005885336 n

Строежа отново отвори врати! За 18-та поредна година. След като в края на лятото екипът на клуба реши да не продължи дългогодишното му съществуване на досегашната му локация – Студентски град, вече е ясно бъдещето на популярното заведение. Строежа се мести в центъра на София, на Жълтите павета, на метри от Президенството. Точният адрес е ул. Леге 10, където преди години се помещаваше друг култов клуб – Кокарача.

Новото помещение е с капацитет от около 200 души. Тъй като Строежа в основата си е идея и движение, отдавна надскочили физическото съществуване на точен адрес, мениджърите на клуба оповестяват, че независимо от промяната ще бъде продължена твърдата концептуална линия, наложена през годините. Дори повече – Строежа ще се завърне към по-първоначалния си вид – с функциите предимно на бар, обединяващ любителите на по-алтернативната музика. Събитията ще бъдат сведени до минимум, като тематични и концертни такива ще се случват най-често веднъж седмично, предимно в сряда. Заведението ще работи от понеделник до неделя, като ще отваря и през деня – след 12:00 ч.

За разлика от последните няколко години в Студенски град, новият „Строеж“ може да си позволи по-мощно и качествено озвучаване, удължено работно време, зона за пушене пред входа, като всичко това няма опасност да нарушава обществения ред, с което управата на клуба винаги е държала да се съобразява.

Самото откриване се състоя на 25 ноември.

Continue Reading
Advertisement