Connect with us

Общество

Строеж на огромен круизен кораб, търсене на съкровища и най-големият улов по VIASAT EXPLORE

Avatar

Публикувано

на

Viasat Explore Building The Billion Pound Cruise Ship 5

снимка: © Windfall

С наближаването на празничния сезон се отдайте заедно с Viasat Explore на търсене на съкровища – от понеделник, 18 декември до петък, 22 декември – през деня. Пътуваме до Австралия в света на скъпоценните камъни и метали с „Австралийски търсачи на скъпоценни камъни“ и „Австралийски търсачи на злато“.

Преди това, обаче, всеки вторник от 22:00 часа продължаваме с „Героите на Източното пристанище“ – с ексклузивен достъп до вътрешната работа в Сейнт Джон – едно от най-натоварените пристанища в Северна Америка.

От 14 декември в 22:00 часа пък можете да проследите как елитен екип от инженери се надпреварва с времето да построи един от най-големите и с най-модерна технология круизни кораби в света – с премиерата на филма „Строеж на огромен круизен кораб“.

Advertisement

Героите на Източното пристанище

Продължава от вторник 5 декември в 22:00 ч.

В едно пристанище стотици хора работят непрекъснато и самоотвержено, така че водните пътища да са свободни, контейнеровозите да са заредени и движението на стоките да е безпроблемно. Това се извършва 365 дни в годината, 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата – операции, които подпомагат движението на международните кораби, снабдяването на населението със стоки и храни и функционирането на местната икономика.

С ексклузивен достъп до вътрешната работа в пристанище Сейнт Джон – едно от най-натоварените пристанища в Северна Америка – този сериал ни води на вълнуващо пътуване на борда на корабите, пътуващи към маяка на надеждата в Северния Атлантик, из доковете, където винаги цари хаос от товари, и в живота на хората, чиято задача е да доставят всичко в пристанището безопасно и навреме.

Рубрика: Празнично търсене на съкровища през делничните дни

Advertisement

През целия ден от понеделник 18 декември до петък 22 декември

С наближаването на празничния сезон се отдайте на различен вид търсене на съкровища – присъединете се към нас за редица блестящи програми, които ще ви държат заковани пред екрана! Пътуваме до Австралия в света на скъпоценните камъни и метали с „Австралийски търсачи на скъпоценни камъни“ и „Австралийски търсачи на злато“; тези вълнуващи приключения ще ви отведат в търсене на блестящи богатства, които съперничат на всякакви празнични декорации в сезон на вълнение, открития и скрити съкровища. Забравете украшенията и гирляндите и се пригответе за празнично пътешествие, което блести по свой уникален начин…

Рубрика: Най-големият улов по Explore

През целия ден от понеделник 25 декември до петък 29 декември

Зимата е тук и за една седмица ние пренасяме студа направо на вашите екрани с поредица от програми, които ще ви дадат идеалното извинение да се чувствате уютно на закрито.

Advertisement

Наред с много други предавания, присъединете се към нашите „Австралийски ловци на омари“, докато се борят с ледените води за ценния си улов и станете свидетели на героичните усилия на „Героите на Източното пристанище“ да се справят със зимните условия.

Сезонът може да е студен, но Viasat Explore се затопля с тези мразовити приключения, за да ви забавлява през цялата седмица!

Viasat Explore Building The Billion Pound Cruise Ship 2

снимка: © Windfall

Строеж на огромен круизен кораб

Четвъртък 14 декември в 22:00 ч.

Advertisement

Елитен екип от инженери се надпреварва с времето да построи един от най-големите и с най-модерна технология круизни кораби в света. Борейки се със стриктни срокове, работниците трябва да отрежат и огънат 42 000 тона стомана, за да оформят огромния му корпус, и да инсталират два 300-тонни резервоара за втечнения природен газ, необходим за задвижване на кораба. Повече от 2500 каюти трябва да бъдат предварително сглобени и инсталирани, преди в общите пространства да бъдат поместени 13 зони за хранене, магазини, барове и седем плувни басейна. И накрая, 350 тона храна трябва да бъдат натоварени, преди екипът да посрещне почти 7000 гости за първото пътуване на кораба.

Убийци на мафията с Колин Макларън

Продължава  от сряда, 6 декември в 22:00 ч.

Бившият полицай под прикритие Колин Макларън разглежда кариерите на шестима необикновени мафиоти, които са имали огромно влияние върху организираната престъпност в Ню Йорк. Той проследява възхода им, докато се изкачват по коварната стълба към богатството и властта, и след това разкрива драматичното им падение. Колин изследва характерите, мотивацията и слабостите на мафиотите, за да разбере как те и мафията действат. Петима са убити по пътя си към върха, трима стават издайници, един заслужава Оскар, а друг организира най-големия въоръжен грабеж, който Америка някога е виждала.

Viasat Explore е създаден от нещо повече. Ние сме смели, любопитни и решителни приключенци – да изследваме новото и необикновеното ни движи напред. От актуални открития до ежедневния живот на интересни хора, които правят всичко по малко по-различен начин.

Advertisement

За пълната програма на ТВ канала следете www.viasatexplore.bg. Следете ни и на www.Facebook.com/ViasatExploreBG & YouTube канала на Viasat World Bulgaria.

Continue Reading
Advertisement