Connect with us

Музика

Суинг зад Библиотеката за последно това лято

Avatar

Публикувано

на

TheSmugglersCollective VintageGardenParty

SSC_VintageGardenParty_06.09Летният сезон за Smugglers Swing Club е вече към края си. Винтидж пикника на The Smugglers Collective ще събере за последен път това лято почитателите на винтидж музиката и модата зад Националната Библиотека утре, 6 септември.

Последното за сезона събитие от лятната поредица на Smugglers Swing Club, с разхлаждащата подкрепа на Somersby ще се проведе отново в прекрасната лятна градина на „Once Upon A Time … BIBLIOTEKA“. Smugglers Swing Club: Vintage Garden Party ще пренесе посетителите си в Златната Ера на суинга и рокенрола за един следобед, изпълнен с много музика, танци, ретро щандове и прохладни коктейли!

Посетителите на винтидж пикника ще се върнат няколко десетилетия назад с най-доброто от Swing, Jazz, Rock’n’Roll, Rockabilly и Doo Wop музиката от 20-те години до наши дни, селектирана от DJ-ите от The Smugglers Collective.

Освен страхотна музика и емоции, градинското парти ще предложи и традиционния Винтидж будоар, където дамите ще могат да се преобразят като звезди от Златната ера на Холивуд, с ефектна ретро прическа и грим.

На традиционния базар, посетителите ще могат да разгледат множество щандове с ретро аксесоари, бужута и дрехи на над 20 столични бутици и винтидж марки или да хапнат от вкусните къпкейкове на Take A Cake.

А за всички, желаещи да се впуснат във вихъра на танца, ще могат да научат основни стъпки по време на тематичния Charleston уъркшоп, организиран от инструкторите на Lindyhop.bg.

Advertisement

За повече подробности, около събитието, както и за музикално и модно вдъхновение, следете събитието във Facebook.
Входът за SMUGGLERS SWING CLUB на 6 септември е напълно безплатен. Събитието е достъпно за домашни любимци, при условие, че животното е дружелюбно и добре възпитано. Забранено е внасянето на напитки в рамките на градината!
Smugglers Swing Club: Vintage Garden Party ще започне в 15ч.

The Smugglers Collective

The Smugglers Collective

Continue Reading
Advertisement