Connect with us

Кино

Супер Марио Bros.: Филмът от 7ми април в кината

Avatar

Публикувано

на

SUPER MARIO BROS Horizontal scaled

Билетите за анимационното киноприключение на едни от най-иконичните герои в света са вече в продажба 

Днес, 10 март, е празничен ден за всички почитатели на един от най-иконичните герои на развлекателния бизнес. Днес е Марио ден! А на всеки празник има и подаръци: в избрани киносалони стартира продажбата на билетите за свръхочакваното киносъбитие Супер Марио Bros.: Филмът, а благодарение не на един, а на цели два нови трейлъра, феновете и обикновените зрители ще могат да усетят малка частица от изключително пъстрото и невероятно забавно киноприключение, което ги очаква само в кината предпремиерно от 5 април и премиерно от 7 април.

Със Супер Марио Bros.: Филмът доказалите се като еталони за качествено забавление в своите области Illumination и Nintendo обединяват сили, за да пренесат на големия екран историята на емблематичния мустакат водопроводчик Марио и неговия брат Луиджи от обичаната и популярна в цял свят серия игри Mario. Филмът блести със страхотната си пъстра и иновативна визия, многото хумор, неспирен екшън и редица закачки с митологията на играта, но най-вече впечатлява с изключително симпатичните си герои и пленяващата си история, която ще стопли сърцата на малки и големи, независимо дали са запознати с игрите, или не.

Advertisement

Докато работят под земята, за да отстранят проблем във водопровода, братята Марио и Луиджи се натъкват на мистериозна тръба, която ги отвежда до магически нов свят. Но когато двамата са разделени против волята им и Луиджи попада в лапите на злия Боузер, Марио се отправя на епично пътешествие, за да го спаси. С помощта на поданика на Гъбеното кралство Тоуд и благодарение на малко тренировки от притежаващата желязна воля владетелка на кралството – Принцеса Праскова, Марио трябва да открие своята специална сила… Но де да беше толкова лесно.

Режисьори на Супер Марио Bros.: Филмът са Арън Хорват и Майкъл Йеленик (Малки титани: В готовност! Филмът), по сценарий на Матю Фогъл (Миньоните 2). Продуценти са създателят и изпълнителен директор на Illumination Крис Меледандри и създателят на Марио и поредицата игри Mario Bros. Шигеру Миямото. Ролите в оригинал озвучават Крис Прат, Аня Тейлър-Джой, Чарли Дей, Джак Блак, Кийгън-Майкъл Кий, Сет Роугън, Фред Армисен, Кевин Майкъл Ричардсън, Себастиан Манискалко и др.

Играта започва със Супер Марио Bros.: Филмът предпремиерно от 5 април и премиерно от 7 април само в кината на 2D, 3D, IMAX 3D и 4DX, дублиран и субтитриран. Билетите са в продажба.

Continue Reading
Advertisement