Connect with us

Музика

Сутрешното шоу на БГ РАДИО навършва 15 години с междузвезден празник на 17 февруари

Avatar

Публикувано

на

Starter Epizod 15

Стартер – най – забавното сутрешно шоу в българския ефир, навършва 15 години на 17 февруари. И тази година празникът излиза извън студиото на БГ Радио. Водещите Симеон и Богдана ще посрещат своите гости, приятели и фенове в бензиностанция Shell, на бул. Цариградско Шосе в столицата /до София Прес/.

Празничното издание на живо започва в 7 сутринта и ще продължи до 11 часа.  Очакват ни 4 часа епична битка на доброто с още по-доброто чувство за хумор,  женската интуиция и мъжката логика, както и вечното съревнование на духовити шеги между двамата владетели на силата за събуждането с усмивка – Симо и Боги!

В междузвездното празнично шоу ще се включат едни от най-популярните български изпълнители и известни личности. Само част от специалните гости, които ще поздравят на живо рождениците са Орлин Павлов, Pavel & Venci Venc’, VenZy, Прея, Теди Кацарова, Ирра, Рафи, Кристиян Костов, Пламен и Иво, Невена Пейкова, Ивайло Захариев, Искрата, Лео и Играта, Мими Иванова и Развигор Попов, Нора Караиванова, Маги Джанаварова, дует Авеню. Към празника ще се присъединят още много звездни и междуздездни приятели на най-забавното сутрешно шоу!

За 15-ия си рожден ден, екипът на Стартер е подготвил много провокации за своите гости. В рубриката 5 Въпроса ще разгадаем тъмната и светлата страна на Графа, а Башар Рахал, Стаси Кара, Радина Думанян и Драго Драганов ще се включат в междугалактически спор и ще трябва да заемат страната на Симо или Боги в битка от поредицата Минидебат.

Стартер има изненади и за своите слушатели. До 17 февруари, всеки участвал в  „Междузвездната игра“, може да спечели два билета за ексклузивна VIP прожекция на новия епизод от галактическата сага – „Междузвездни войни 8“, а един от всички регистрирани ще спечели и голямата награда – междузвездно шоу на DJ Диян Соло за рождения си ден!

Advertisement

Слушайте специалното издание за 15-ия рожден ден на Стартер на 17 февруари, на честотите на БГ Радио, онлайн и през мобилните приложения за iOS, Android и Windows.

Continue Reading
Advertisement