Connect with us

Култура

Събития КЛЮЧ Unplugged се завръщат онлайн с гост Юлия Георгиева от „Розовата къща“

Avatar

Публикувано

на

Серията от събития КЛЮЧ Unplugged се завръщат онлайн тази сряда (11 ноември) във Facebook страницата на организаторите на събитието – Форум КЛЮЧ. Целта на събитията е да представи важни за обществото ни личности, които иначе не биха попаднали под светлините на прожекторите,  в един разговор без излишна напудреност и приповдигнатост. Да се покаже човекът зад каузата, от плът и кръв, неговата мотивация и какво го кара да продължава да работи всеки ден.

В първото онлайн издание на събитието гост ще бъде Юлия Георгиева от „Розовата къща“ –  нископрагов център за работа с хора, зависими от наркотици и алкохол, които не са взели решение за лечение. Мисията им е да подпомогнат повишаването на качеството на живот на хората в центъра, като им предложат подслон в чиста и защитена среда както и най-основни условия за живот –  пералня и сушилна, топла напитка, подкрепяща комуникация и при нужда консултация с адвокат, психиатър или психолог.

Последните 20 години Юлия Георгиева е посветила на превенцията и намаляването на вредите в обществото от употребата на наркотици, а отношението към тези, които вече са зависими да е на ниво –  с нужното уважение и грижа. Оглавява Център за хуманни политики“, била е част от екипа на  „Инициатива за здраве“, Работи също с Българската асоциация по семейно планиране.

Ако искате да разберете повече за нея и каузата, зад която застава, не пропускайте КЛЮЧ Unplugged на 11 ноември от 18 ч.

Това събитие е част от проект „Каузи с глас и лице“, реализиран от Фондация Дарик в партньорство с Фондация „Четиридесет и две“ и с подкрепата на Исландия, Лихтенщайн и Норвегия по Фонд Активни граждани (www.activecitizensfund.bg)

Advertisement

Повече информация – https://www.facebook.com/events/680682219519499 и https://forum-klyuch.info/online-unplugged-yuliya-georgieva/

Continue Reading
Advertisement