Connect with us

Събития

„Събота вечер с БНТ“ се завръща на 17 септември по БНТ 1

Avatar

Публикувано

на

Любимият актьор Кръстьо Лафазанов и певицата Десислава Христова са първите гости в новия сезон на шоуто

На 17 септември (събота) в 21:00 ч. вечерното шоу на обществената телевизия „Събота вечер с БНТ“ се завръща на екран за своя нов сезон. Много смях, забавление и звездни срещи с популярни личности очакват зрителите в студиото на Ники Станоев.

В новия сезон на „Събота вечер с БНТ“ Ники Станоев ще представи нов сегмент в предаването с участието на артистите от „ШиЗи Импро Театър“ Яна Огнянова, Златин Цветков, Илиан Илков и Катя Бръмбарова. Те ще забавляват публиката с различни комедийни игри във всеки епизод. За първи път в българския телевизионен ефир четирима актьори ще импровизират върху задачи, които получават на момента. Какво е „човешко дистанционно“ и как може да се води диалог единствено с въпроси – това са само част от предизвикателствата, с които талантливите комедианти трябва да се справят.

Звездният гост, с който Ники Станоев открива сезона на 17 септември от 21:00 ч. по БНТ 1, е любимият театрален и филмов актьор Кръстьо Лафазанов. Звездата от “Улицата” и “Комиците” ще разкрие майсторлъка на това да създадеш смях и да иронизираш, но без да обидиш някого. Лафазанов ще разкаже и за спектакъла “КОМИКадзе на КръстЮпът”, по текст на съпругата му Елена Начева.

По традиция „Събота вечер с БНТ“ ще е наситено с ударни дози хумор, както и вълнуващи сценични изяви. В първото издание за новия сезон Ники Станоев ще коментира някои от най-странните теми в летния медиен поток, а в рубриката „Само да питам“ ще отговаря на зрителските въпроси, получени в личните му профили в социалните мрежи.  В новия сезон ще има място и за хороскопа на астро-лошата Яна. През лятото нейните “черни”прогнози станаха истински хит в ТикТок, достигайки до половин милион гледания, за някои от клиповете в канала на БНТ.

Advertisement

На финала на шоуто, Десислава Христова, по-позната на меломаните от група ЛаТиДа, ще разкаже за новото начало в кариерата си, ще представи новата си авторска песен и ще изненада Ники със собственоръчно подготвен подарък. Какъв е той – можете да видите на на 17 септември от 21:00 ч. по БНТ 1

Continue Reading
Advertisement