Connect with us

Tехнологии

Създаването на етикети в офиса става лесно и удобно с мобилното приложение Brother iPrint&Label

Avatar

Публикувано

на

PT P750W Situ 46

Употребата на смартфони и таблети в офисите не само става все по-масова, но се превръща в най-удобния начин за взаимодействие със служебна информация. Следвайки тази тенденция, Brother предлага на служителите възможност да създават и отпечатват етикети директно от своите мобилни устройства с приложението iPrint&Label.

Безплатният софтуер работи идеално с най-новите попълнения в линията от етикетни принтери с Wi-Fi поддръжка: сериите P-touch и QL (QL-710W, QL-720NW и PT-P750W). Тези устройства са проектирани с идеята да печатат безжично и позволяват създаването на етикети с помощта на вградения редактор на приложението. Той включва готови шаблони за адресни етикети, за създаване на баджове, за папки и класьори, а също така и за печат на баркодове, графики и дори фотографии.

Ива Тотева, мениджър „Продажби и маркетинг“ в Brother България, каза:

„Почти всички служители в офиса използват смартфони и таблети, което налага да им осигурим лесен достъп до всички технологични средства, с които разполагат. Създаването на етикети със сигурност се превърна в много по-интелигентен процес с помощта на нашите модели с Wi-Fi. Това са най-бързите и свързани продукти за печат на етикети от този вид, и помагат значително за лесното организиране на работните места и документите в офиса.”

Моделът P-touch P750W е първата етикетираща машина на Brother, която предлага свързване чрез Near Field Communication (NFC) технологията – така че е достатъчно да доближите мобилното устройство до принтера, за да ги свържете. Етикетният принтер може лесно да бъде споделен между потребителите в офиса, които имат възможност да печатат от техните PC/Mac компютри, смартфони и таблети. Наличието на опция за добавяне на батерия позволява печат на етикети и извън офиса.

PT-P750W_2

Технологията за ламиниране на етикетите на P-touch осигурява професионални етикети, устойчиви на износване, които са идеални за маркиране на архиви и организиране на документи, и вещи. Серията QL на Brother е най-подходяща за печат на етикети от хартия и фолио, които най-често се използват за табелки и при изпращането на кореспонденция.

Advertisement

За да помогне на офисите да организират дейността си по по-интелигентен начин, Brother обяви 50% намаление на цените на своите модели P-touch P750W и QL-710W за периода април-юни 2015 г.

За да получите повече информация за приложението iPrint&Label, моля посетете www.brother.bg.

Continue Reading
Advertisement