Connect with us

Кино

„Сърцето ми остава в Егея“ с ексклузивна премиера по Dizi

Avatar

Публикувано

на

снимка: DIZI

Телевизионните фенове вече могат да гледат завладяващата продукция с едни от най-любимите турски актьори Оя Унустасъ и Алпер Салдъран по Dizi

Dizi, единственият телевизионен канал с изцяло турска продукция, ще изненада своите зрители с поредна премиера на хитов сериал. Завладяващата семейна сага „Сърцето ми остава в Егея“ официално стартира по Dizi Channel тази седмица и ще може да бъде гледан от милиони фенове по всяко едно време. Пленяваща история се развива в пъстрия свят на Истанбул в продължение на 46 епизода и включва теми като съперничество, пари, страст, любов и успехи. 

Сценарият на филма се развива около няколко главни герои. Нене Ираз е умираща баба, която има две осиновени дъщери. Сестрите въобще не се разбират и са почти  врагове, но баба Нене има план. Всяка от дъщерите ѝ има по едно дете – харизматичния Мустафа и очарователната Зелиш. С цел да привлече вниманието на двамата, тя им праща писмо, в което им съобщава, че ѝ остават само два месеца живот и иска те да се оженят, а тя ще им прехвърли земя на стойност 2 млн. евро. Но Мустафа и Зелиш са различни като деня и нощта и не искат да бъдат заедно. Какво ще направят младите – зрителите могат да разберат по Dizi.

В главните роли в интригуващия сериал влизат любимите турски актьори Оя Унустасъ (Зелиш) и Алпер Салдъран (Мустафа). Оя е актриса и модел и този сериал ѝ носи много похвали и признания. Роднините ѝ по бащината линия емигрират в Турция от България, а тези по майчина линия – от Гърция. Родителите ѝ първоначално се установяват в Буча, Измир, преди да се преместят в Истанбул. След участието си в „Сърцето ми остава в Егея“ тя печели роли в още няколко сериала.

Advertisement

Голямата страст на Алпер Салдиран са танците. За първи път излиза на сцена на 5-годишна възраст. След това се насочва към фолклора и най-вече към кавказките танци. В основното училище той продължава да учи както театър, така и танци. След като завършва гимназията по туризъм, Алпер се насочва към специалност „Туризъм“ в Университета в Мармара, но избира актьорството като професия след приключване на втората си година на обучение там. Той влиза в образа на Мустафа в „Сърцето ми остава в Егея“ – роля, за която получава редица похвали от турските медии.

Continue Reading
Advertisement