Connect with us

Tехнологии

„Препоръчай Pay by VIVACOM” и спечели 20 лв.

Avatar

Публикувано

на

Preporachay Pay by VIVACOM

До 11 януари всички потребители на дигиталния портфейл Pay by VIVACOM имат възможността да поканят свои приятели в приложението и заедно да спечелят бонус от 20 лв., като изпълнят няколко условия. Необходимо е ползвателят да отвори дигиталния портфейл, да избере менюто Earn (Печели) и да сподели персоналния си линк със свои приятели, които до момента не са потребители на приложението.

Всички поканени трябва да се регистрират в Pay by VIVACOM чрез получения персонален линк, да заявят своята физическа карта Mastercard Digital First и извършат покупка с нея. След извършване на плащането новорегистриралите се потребители ще получат бонус от 20 лв. в сметката си.

Същата сума очаква в приложението и потребителя, който е споделил персоналния си линк. Всеки ползвател на Pay by VIVACOM може да кани неограничен брой приятели и да печели сума за всеки един, който се регистрира в приложението през съответния линк и изпълни условията на кампанията.

Mastercard Digital First е първата по рода си платежна карта в България. Тя притежава всички функционалности на безконтактните карти, но предлага ново ниво на сигурност, защото има изчистен дизайн и върху нея е изписано само името на картодържателя. Цялата друга чувствителна информация е достъпна само за потребителя на приложението в дигиталния портфейл, след потвърждение с биометрични данни.

Платежните услуги през приложението Pay by VIVACOM се предоставят от „Пейнетикс“ АД – дружество за електронни пари, притежаващо лиценз, издаден от БНБ с решение №44 от 11.04.2016 г. БТК ЕАД е доставчик на приложението Pay by VIVACOM и представител на „Пейнетикс“ АД, вписан в регистъра на БНБ по чл.19 от ЗПУПС. „Файър“ е доставчик на технически услуги за БТК ЕАД.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement