Connect with us

Lifestyle

С любов от Calvin Klein Jeans – 3 предложения за подарък за него и нея

Avatar

Публикувано

на

a2ac36022349f4ca8838d55c25248491

снимка: ПР

Американският бранд Calvin Klein Jeans, представен в България от SARKK SA, е подготвил селекция от модели, подходящи за предстоящия празник Свети Валентин с цел да улесни своите почитатели в намирането на перфектния подарък за тяхната половинка. От марката са заложили на по-дръзки предложения, антиподи на стандартните подаръци за празника. Моделите могат да бъдат намерени в магазините на марката в Paradise Center и Serdika Center.

Зарадвай него

При мъжете Calvin Klein Jeans предлага 3 варианта, които умело съчетават емоционалното значение на празника без да правят компромис с минималистичното ДНК на бранда.

Тази вариация на класическото шерпа яке е добре дошла, за да предостави допълнителна топлина на него в студените февруарски дни. Основните теми в тази селекция на Calvin Klein Jeans са емблематични модели, с мисъл за бъдещето. Шерпа якето улавя този дух със своя състав от 100% рециклиран полиестер в допълнение със 100% пълнеж от синтетичен пух Sorona.

Advertisement

Следващото предложение включва характерния за Свети Валентин червен цвят, преобразен през артистичния калейдоскоп на Calvin Klein Jeans, за да предостави перфектният базов слой в тон с шерпа якето. Тук логотипният брандинг е по-засилен, но устойчивият фактор продължава да е на линия, благодарение на 73% органичен памук в състава на модела.

3053a49fb49e7440e93488a6a9070e54

Празничната визия на любимия е завършена с легендарните за бранда деним силуети. Червените лого детайли вдъхват нов живот на емблематичната за бранда монохроматична палитра. Същевременно този дискретен елемент навява спомени за самия любовен празник, с което вашият любим ще бъде в перфектен синхрон с него. Денимът, подобно на другите два модела от селекцията, също е направен с мисъл за бъдещето, като за създаването му са използвани методи, чрез които се изразходва по-малко вода и енергия.

Зарадвай нея

Тази година шоколадът и бонбоните са на втори план, защото от Calvin Klein Jeans имат перфектните предложения, с които да зарадвате вашата половинка.

При жените от Calvin Klein Jeans препоръчват бяло шерпа яке, контрастиращо на мъжкия модел от селекцията. По този начин двойката ще може да има съответствие в своите визии.

Advertisement

095de7c0dd726fc6eb7a69ff283c842e

Мултифункционалните дрехи са на почит, независимо от сезона. Дали ще бъде носено само по себе си, като базов слой или пък ще бъде основният елемент на тоалета, този модел в класическо черно ще бъде подобаващо оценен от нея.

Никоя визия не е завършена без аксесоарите. От Calvin Klein Jeans предлагат малката черна чанта, която украсяваше рамената на моделите през 90-те години. От бранда са трансформирали този модел, за да пасне на модерната градска жена и са добавили логотипни детайли, обагрени в ярък, неонов цвят.

Не оставяйте подаръците за последния момент! В периода 09.02 – 14.02.2022 г. Calvin Klein Jeans са подготвили специални изненади в своите магазини в София (Paradise Center и Serdika Center)

Continue Reading
Advertisement