Connect with us

EDM

С 1 билет = 4 фестивала!

Avatar

Публикувано

на

Sea Star eng

След почти две десетилетия, управлявайки най-успешния фестивал в Югоизточна Европа – EXIT в Сърбия, и неговите сестри събития в Черна гора и Румъния, екипът на EXIT отправя поглед към хърватския морски бряг! Фестивалът, който притежава четири награди за най-добър европейски фестивал, свързва всички тези четири фестивала под един чадър и ги обединява под името EXIT Summer of Love 2017. Специална оферта, изпълнена с ваканционен дух, под мотото „1 билет = 4 фестивала“, е в сила до 15 януари.  Всеки купил билет за EXIT Festival в Сърбия получава безплатни билети за останалите три фестивала на EXIT в Хърватия, Черна гора и Румъния!

Големият фестивален шлем открива Sea Star – нов фестивал в Умаг, който ще се проведе на 26 и 27 май в курорта Стела Марис, Хърватска. Сред първите обявените банди са The Prodigy, фаворитите Dubioza kolektiv и хърватските домакини Urban&4. Новият блестящ фестивал на Адриатическо море ще представи десетки от най-важните артисти в глобалната и регионалната музикална сцена на шест сцени. Следващата глава в Любовното лято на EXIT 2017 е Revolution Festival, който ще се проведе на 2 и 3 юни в очарователния румънски град Тимишоара. Този фестивал е номиниран в две категории на Европейските фестивални награди: за най-добър нов фестивал и за най-добър малък фестивал за 2016 (Best New and Best Small Size Festival).

Веднага след любимия на всички EXIT, който тази година ще се проведе между 6 и 9 юли в колосалната Петроварадинската крепост, приключението продължава на юг към четвъртото издание на Sea Dance от 13 до 15 юли! През 2016-а над 300,000 меломани тръгнаха на път през Балканите и споделиха незабравими 10 дни в музикални емоции.

За да свърже своите фестивали още повече, EXIT стартира най-голямата оферта в историята си! Само до 15 януари на цената на един билет за EXIT – 115 лв, всеки ще получи безплатно билети за другите три фестивали на EXIT: Sea Star в Хърватия (26-27 май), Revolution festival в Румъния (2-3 юни), и Sea Dance festival в Черна гора (13-15 юли).

Пакети с транспорт и настаняване за EXIT Summer of Love 2017, включващи билети, настаняване и трансфер от София до Нови Сад са налични на Partytravel.bg

Advertisement
Continue Reading
Advertisement