Открийте ни и в

Кино

Тази вечер е премиерата на новия сериал на БНТ – „Аз и моите жени“ 

Avatar

публикувано

на

Тази вечер е премиерата на новия сериал на БНТ - „Аз и моите жени“  141

снимка: ПР

Първи епизод от комедийната драма започва в 21:00 ч. 

Тази вечер (2 февруари, сряда) в 21:00 ч. по БНТ 1 е премиерата на новия сериал на обществената телевизия –  шестсерийната комедийна драма „Аз и моите жени“.

Още в първия епизод зрителите ще се потопят в света на героите – привидно щастлив, но силно подвластен на изкушенията, които ги заобикалят. Как се стига до паралелна връзка, когато една двойка живее спокойно и с планове за съвместно бъдеще? Може ли един мъж да се влюби неочаквано и да заобича две жени едновременно? Потисканите желания и търсенето на щастието водят до житейски терзания и до поредица от комични ситуации, които сериалът „Аз и моите жени“ ще разплита всяка сряда и четвъртък в ефира на БНТ 1 до 17 февруари.

Актьорите Димитър Живков, Мария Сотирова и Христина Джурова заживяват в света на Филип, Кристина и Мая, които неочаквано попаднат в любовен триъгълник, за да преведат зрителите през заплетените човешки взаимоотношения. Башар Рахал допълва сюжета с неповторимия си ироничен хумор в ролята на кардиолога д-р Крумов – най-добър приятел на Филип.  В „Аз и моите жени“ зрителите ще видят още актьорите Росица Александрова, Димитър Баненкин, Явор Ралинов, Красимир Митов, Райна Караянева, Емануела Шкодрева, Чавдар Монов, Красимир Добрев и други.

БНТ е най-големият продуцент на телевизионно кино в България, а сериалът „Аз и моите жени“ е част от филмопроизводството на обществената телевизия.

Гледайте „Аз и моите жени“ от 2 февруари, всяка сряда и четвъртък от 21:00 ч. по БНТ 1.