Connect with us

Общество

„Тази Коледа чудесата правите Вие!“ – кампания на фондация „За Нашите Деца“

Avatar

Публикувано

на

Организацията стартира традиционната си коледна кампания в подкрепа на най-уязвимите деца

За десета поредна година фондация „За Нашите Деца“ организира своята коледна кампания под надслов „Тази Коледа чудесата правите Вие!“. Традициоанната инициатива на организацията ще обедини отново социално ангажирани компании и техните екипи, училища, възрастни и деца, водени от съпричастността им към най-уязвимите деца и техните семейства.

Основната цел, която си поставят организаторите, е да вдъхновят и ангажират хората около мисията всяко дете да живее и да се развива в сигурна семейна среда.

Десетото издание на „Тази Коледа чудесата правите Вие!“ включва различни предизвикателства, чрез които всеки един може да бъде част от каузата на фондацията. За целите на инициативата е изработен информационен сайт, където са поместени идеи за дейности и събития, сред които коледен следобед на талантите, търг на ненужни вещи, кино в офиса и др. Сплотяването на екипите на различни компании около идеите и каузата ще помогне повече деца да бъдат подпомогнати от специалистите на фондация „За Нашите Деца“.

Специално за кампанията художникът Калина Тонева отново застава зад организацията чрез творчеството си, което е достъпно под формата на великолепни коледни картички.

Advertisement

В рамките на кампанията каузата на организацията може да бъде подкрепена и по време на специални събития, част от базирите Sofia Christmas Fest и JOY TO THE WORLD в гр. София, където всеки ще има възможност да се запознае в екипа на фондацията и да го подкрепи чрез закупуване на коледни картички и книги.

Миналогодишното издание на кампанията успя да набере над 80 хиляди лева в подкрепа на цялостната дейност на фондация „За Нашите Деца“ в гр. София и гр. Пловдив, а именно грижа за деца останали без родителски грижи, деца с трудности в развитието и семейства в нужда. През 2022 г. благодарение на ангажираността на всички свои дарители и съмишленици организацията подкрепи над 2000 деца и семейства, а за своята 30 годишна история с много постоянство и решителност е подпомогнала над 20 хиляди деца и семейства в България.

Станете част от 10-тото издание на “Тази Коледа чудесата правите Вие!”

Continue Reading
Advertisement