Connect with us

Кино

Тази седмица във „Вина“ по БНТ: Каква ще бъде съдбата на винарната?

Avatar

Публикувано

на

VladimirZombori jpeg

снимка: ПР

Гледайте втори епизод „Шардоне“ на 12 януари от 21:00 ч. по БНТ 1

Новият хитов сериал на БНТ, семейната драма „Вина“ бързо събра зрителите пред малкия екран. Тази седмица историятя около винарната ще се заплете на 12 януари, четвъртък от 21:00 ч. по БНТ 1.

Несломимият вътрешен порив да създаваш, изконния дълг към семейството и уважението към труда на предците продължават във втори епизод на сериала „Вина“ „Шардоне“. Зрителите ще разберат кой е скритият съдружник във винарната, а през това време ще започне разследване след кражбата на експресния анализатор. Съпругата на Филип (Владимир Зомбори) – Марта (Кристина Верославова) ще се срещне с еноложката на винарната Елина (Елена Телбис), като ще се породи напрежение между тях. Но лозята, хората и Елина ще накарат Филип да се замисли дали да не промени семейните им планове. В този епизод се появява актрисата Силвия Лулчева – майката на Филип, която ще настоява веднага за продажба на винарната на Андрей (Михаил Билалов). Ще се разкрие скритото лице на бизнеса и пристъпването на моралните ценности в лицето на скрития съдружник на винарната Андрей.

Сериалът на БНТ „Вина“ започна на 6 януари, актьорите Елена Телбис, Владимир Зомбори, Кристина Верославова, Михаил Билалов, Параскева Джукелова, Герасим Георгиев – Геро и Силвия Лулчева, заживяха в света на виното. Режисьорът нa продукцията „Вина“ е Виктор Божинов, а сценарият е на Ваня Николова, Нели Димитрова и Екатерина Николова, по идея на Симон Еди Шварц. Режисьор по монтажа е Нина Алтърпърмакова, композитор Петър Дундаков, винен консултант Вили Гълъбова и оператори са Калоян Божинов и Георги Гвоздев.

Advertisement

БНТ е най-големият продуцент на телевизионно кино в България, а сериалът „Вина“ е част филмопроизводството на обществената телевизия. Гледайте сериала „Вина“ всеки четвъртък от 21:00 ч. по БНТ 1.

Continue Reading
Advertisement