Connect with us

Музика

ТАНГРА с елегантен концерт на Коледа в Sofia Live Club

Avatar

Публикувано

на

Tangra SLC

Музикантите, които се събраха след 30 години отново под култовото за стотици хиляди българи име на групата ТАНГРА, ще поздравят своите почитатели за Коледа и настъпващата Нова 2017 година с елегантен концерт в Sofia Live Club в първия празничен ден на 25 декември 2016 от 22.00ч.

Към Дани Ганчев, Стенли и Константин Марков по тяхна покана в ТАНГРА участват колегите им от по-младата генерация Иво Чалъков – китари и Стефан Попов – ударни (и двамата ex Gravity Co.). Музикантите ще представят стилна програма с любимите „Оловният войник”, „ Жулиета” , „ Бъди какъвто си”.

Макар и без чаровната наивност на младостта, на сцената на Sofia Live Club публиката ще види едни пораснали момчета, които не само не са забравили какви са и какви са били, но и още от първата песен ще вдъхновят феновете си с огромна енергия и неподражаемо присъствие. Новите аранжименти, които ще прозвучат на концерта са онази стойностна българска музика, която се разпознава по това, че вълнува и ти се иска да я изпееш заедно с тях.

БИЛЕТИ за събитието на цена от 30 лева, могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim и партньорските каси: SOFIA LIVE CLUB, OMV, щанд EVENTIM – The Mall, Билетен център НДК, Usit colours, Технополис, Арена Армеец и др.  Цената на място ще е 40 лева.

Continue Reading
Advertisement