Connect with us

Общество

Твоята Коледа – уютна, топла и празнична в Сердика Център

Avatar

Публикувано

на

SC Christmas1 jpg

снимка: ПР

Посветена на теб, твоето време и твоето празнично настроение

Тази събота от 12:00 часа те каним заедно да открием празничния сезон в Сердика Център. Коледните светлини ще бъдат запалени под съпровода на детския хор на Българското Национално Радио, който ще те пренесе на едно вълшебно място с изпълнението си на едни от най-любимите и вечни коледни песни. Веднага след това тръгва и музикалният коледен парад, начело с веселите джуджета, еленът Рудолф, Ледените Крал и Кралица и ще зарадва всички посетители с малки подаръци.

Заповядай с хлапетата на детски уикенд работилници и разбира се – незабравима среща с Дядо Коледа край елхата, където можеш да се снимаш напълно безплатно и отнесеш вкъщи мил спомен.

SC Christmas

снимка: ПР

Advertisement

А защото празниците крият в себе си една по-специална магия и това е време, в което се случват чудеса, от търговския център създадоха и коледни елхички на желанията, на които можеш да поставиш най-съкровеното си желание. Ще ги откриеш на ниво 0, пред магазин Douglas.  Аромат на курабийки и ябълков пай пък ще се носят около красивите коледни кътове, където ще можеш да надзърнеш в къщата на Дядо Коледа или да се позабавляваш с интерактивните коледни мечета.

А за твоето по-лесно и приятно коледно пазаруване от Сердика Център ще опаковат подаръците, които си закупил напълно безплатно, любезните им портиери ще ти отворят вратата, а коледните им помощници ще ти помогнат с покупките, ще те упътят при нужда или ще те информират за програмата. А ако още не си решил как да зарадваш любимия човек, новият подаръчен ваучер на Сердика Център е винаги в целта и едно добро решение – той сбъдва желания в един от 130 магазина и важи цяла една година.

Твоята Коледа те очаква в Сердика Център, всеки ден между 03 и 23 декември.

Пълната програма виж на сайта на Сердика Център или следи събитието във Facebook.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement