Connect with us

Lifestyle

Театър „София“ стартира на открито – първото представление е „Апетит за череши“ на 14 май

Avatar

Публикувано

на

Apetit za chereshi scaled

Театър „София“ отново кани почитателите на театралното изкуство на своята открита сцена, този път не само защото на въздух е много приятно, но и за да бъдат спазени всички мерки и препоръки за безопасност в настоящата ситуация.

Програмата на Театър „София“ на открито започва на 14 май (четвъртък) от 20:30 ч. със спектакъла „Апетит за череши“ от Агнешка Ошецка и Мачей Малецки.

Предстои да бъде обявена програмата до края на май и за юни.

През юли Театър „София“ ще покани своята публика на премиера на открито. На 19 май започват репетициите за нов спектакъл с режисьор Теди Москов – „Няма да платим, няма да платим“ от Дарио Фо.

АПЕТИТ ЗА ЧЕРЕШИ

Advertisement

автор Агнешка Ошецка

музика Мачей Малецки

режисьор Ана Батева

сценография Мартина Варийска

аранжимент Стефан Здравески

Advertisement

участват Симона Халачева и Юлиян Рачков

Симона Халачева и Юлиян Рачков ще Ви очароват, като Ви пренесат на едно пътуване с влак. Пътуване към себе си и към любовта…

„Какво се случва, когато неистовото желание и мечтата за живот в „големия град“ се превърнат в трескав и поривист блян? Как протича едно живеене, в което бълнуването за бляскав живот в столицата става част от ежедневието? И не се ли размива по този начин границата между „измисления“ и „реалния свят“?

Точно в това се състои и темата, около която се завърта историята на персонажите – как това зашеметяване и главозамайване от „светлините на града“ се отразява на живота на двама млади и техните взаимоотношения? Късно ли е да се опознаят и вгледат един в друг след като толкова години са били заслепени от представата за себе си и идеята за личностно самоусъвършенстване?“

Ана Батева, режисьор

Билети: 10 лв.

Advertisement

Билети за ученици, студенти и пенсионери: 7 лв.

Онлайн купуване на билети: https://bit.ly/3bsffuc

Входът за откритата сцена е вдясно от главния вход на Театър “София“.

Касата в Театър „София“ отваря на 13 май с обичайното си работно време. В дните, в които има представления – касата ще работи до тяхното начало.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement