Открийте ни и в

Музика

Телевизионна реклама за концерта на MACHINE HEAD

публикувано

на

Телевизионна реклама за концерта на MACHINE HEAD 139

Вече е готова телевизионната реклама за специалния концертAn Evening with MACHINE HEAD”, който ще се проведе у нас на 24 Септември от 19:30 часа в столичната зала Универсиада.

Това ще е второто гостуване на групата у нас след страхотния концерт преди 11 години, състоял се в столичната зала Фестивална.

Практически билети могат да бъдат закупени от всякъде след като вече се разпространяват онлайн и в мрежите на EVENTIM, Ticket Pro и TicketLogic в цялата страна. Някои от местата, от които могат да бъдат закупени, са магазините на Orange, Пикадили, Germanos, Technopoilis, Office 1 Superstore, Техномаркет, Usit Colours, Outlet Alex, магазин Яко, На Тъмно, Metal Heaven,Фотосинтезис, Easy Pay, Fast Pay(Фаст Пей) билетен център НДК, Дворец на културата и спорта – Варна, Пловдив – билетна каса пред общината. Денонощно можете да закупите билети в бензиностанциите на OMV в цялата страна.

След като цената на билета стартира на цени от 40 и 45 лева, в момента тя е 50. При налични бройки в деня на събитието и на място в клуба цената ще е 60 лева.
Предстои оповестяването на подгряващо парти и подробности за концерта!

BGTSC препоръчва навременното закупуване на билети!

ТВ спот:

 

Реклама