Открийте ни и в

Tехнологии

Телевизорът Samsung JU6410 – новият център за забавление у дома

Avatar

публикувано

на

Телевизорът Samsung JU6410 – новият център за забавление у дома 141

снимка: PR

Samsung JU6410 UHD е телевизор, който се отличава от останалите. Ултра високата му резолюция предоставя впечатляващо качество на картината, а широката гама от интерактивни функции променя изцяло усещането и начина, по който гледате телевизия. Със своята смарт платформа телевизорът Ви позволява да гледате каквото искате когато искате, така че вече не сте обвързани и зависими от телевизионната програма.

4K Ultra HD

Благодарение на висококачествената технология, разработена от Samsung, UHD резолюцията на JU6410 предоставя ярки и чисти изображения, четири пъти по-детайлни от обикновените Full HD екрани. Хардуерът и софтуерът на телевизора карат любимите Ви телевизионни програми и предавания да оживяват, а технологията PurColour предоставя наситени цветове и естествено живо и въздействащо изображение.

Независимо от източника на съдържание изключителното UHD телевизионно изживяване остава неизменно. Samsung JU6410 премащабира съдържание с по-ниска резолюция, каквото е обикновено телевизията на живо, до ниво на детайла, което е 4 пъти по-добро от това на Full HD. Така всеки потребител може да се наслади и да гледа с най-високо качество както любимите стари предавания, така и новите.

Super Smart платформа

Телевизорът JU6410 на Samsung притежава нов Smart Hub, който отбелязва голяма крачка към подобряване на връзката с дома. По този начин лесно можете да разгледате програмите, търсейки любимите ви предавания, докато гледате телевизия или се забавляват с широката гама игри, подбрани за цялото семейство. Смарт платформата дава възможност да играете дори и без конзола директно през телевизора. В допълнение JU6410 притежава редица стойностни функции като персонализирана справка с прогноза за времето и списък на задачите за деня.

Телевизорът е съвместим с всички големи мобилни платформи и само с една стъпка се свързва с Bluetooth и Wi-Fi Direct. Това позволява достъп до различни приложения, съдържание и видео от мобилното устройство до големия екран, а с обновената функция Smart View 2.0можете да прехвърляте съдържаниеот телефона към телевизора и да разгледате снимките от последната среща с приятели на голям екран и в UHD качество.

Multi-link екран

Удвоете съдържанието на екрана с функцията Multi-link на Samsung, която ви позволява да гледате телевизия, докато използвате приложенията, имате отворен уеб браузър или гледате съдържание от друг източник. И в допълнение – за още по-голямо удобство размерът на всеки прозорец може да се регулира според предпочитанията на потребителя.

Благодарение на Extended PVR функцията никога повече няма да пропуснете любимото си предаване. Ако предпочитате, можете да записвате канал на външна памет, използвайки USB порта.

Смарт телевизорът Samsung JU6410 UHD гарантирано ще се превърне в новия развлекателен център у дома и в перфектния спътник, отговарящ на стила на живот на всеки потребител.

Реклама