Открийте ни и в

Tехнологии

Теленор и Sony представят смартфонa Sony Xperia 1 на българския пазар

Avatar

публикувано

на

Теленор и Sony представят смартфонa Sony Xperia 1 на българския пазар 141

София, 31 май 2019 г. – Теленор и Sony представиха днес смартфона Sony Xperia 1, който вече се предлага в търговските обекти на оператора, както и в магазините на официалните партньори и чрез интернет магазина Купи онлайн.
Sony Xperia 1 е с 6.5-инчов CinemaWide дисплей със съотношение 21:9, 4K резолюция и HDR OLED панел. На гърба му има система от три камери с 12MP основна камера, 12MP ултра-широка камера и 12MP камера с телефото обектив, която предлага двоен оптичен зуум. Устройството предлага първия в света Eye AF (автоматичен фокус), интегриран в смартфон, който настройва прецизен фокус точно на нивото на очите и осигурява продължително снимане с до 10 кадъра в секунда с AF/AE проследяване (Auto Focus и Auto Exposure) за прецизен фокус и оптимална експозиция.
Смартфонът е с осемядрен процесор Snapdragon 855, 6GB RAM и 128GB вътрешна памет. Батерията му е с капацитет 3330 mAh, като поддържа технология за адаптивно зареждане Xperia.
Xperia 1 поддържа Cinema Pro режим с технология CineAlta за записване на видеоклипове в киноформат 21:9, както и възможност за клипове със супер забавен каданс с 960 кадъра в секунда. Устройството предлага още Dolby Atmos звук и усъвършенствани възможности за мултитаскинг.
Теленор предлага Sony Xperia 1 в черен цвят на цена от 1349.99 лв. при заплащане в брой и с двугодишен договор за Тотал+ 49.99. Устройството може да бъде получено на лизинг за 70,59 лв. на месец с двугодишни договори за лизинг и за мобилни услуги за същия план.
Пълна информация за това предложение на Теленор, включително и за условията на допълнителния лизинг, е налична на официалната страница на оператора www.telenor.bg, чрез обаждане на телефон 123, както и във всички магазини на оператора и официалните партньори.

Реклама