Connect with us

Кино

„Тенет“ и „Висока нота“ са сред акцентите в А1 Видеотека през януари 

Avatar

Публикувано

на

В първия месец на 2021-а година абонатите на Xplore TV отново ще имат на разположение интересни филмови заглавия в А1 Видеотека, с които да се забавляват в уюта на своя дом. Сред тях са нашумелият sci-fi екшън „Тенет“, увлекателната анимация „Ние, мечоците: Филмът“ и „Висока нота“.

Почитателите на научната фантастика и екшън жанра ще бъдат запленени от „Тенет“. Филмът с режисьор и сценарист Кристофър Нолан разказва как в борбата си за спасението на света от Трета световна война, Героят е въоръжен само с една кодова дума – „Тенет“. Мисията му го въвлича в мътните и опасни води на международния шпионаж. Това, пред което се изправя Героят, е нещо напълно непознато – пътуване във времето, от което зависи съдбата на целия свят. Звездният актьорски състав на екшън-трилъра включва знаменитости като Джон Дейвид Уошингтън, Робърт Патинсън, Елизабет Дебики, Димпъл Кападия, Майкъл Кейн и Кенет Брана.

„Ние, мечоците: Филмът“ обещава да привлече пред екрана не само децата, но и родителите сред зрителите на Xplore TV. Филмът е озвучен на български език и разказва историята за любовта на мечките към храната и популярните видеоклипове, която е излязла извън контрол. Колкото и да се опитват да се впишат, мечоците правят повече бели, отколкото добро впечатление и скоро съгражданите им започват да недоволстват. Търпението на хората се изчерпва, когато жадни за внимание, мечоците прекъсват тока на целия град. Това довежда до появата на агент Троут от Националния контрол за дивата природа (НКДП). Решени да не се примиряват с това, а да останат семейство, трите мечки поемат към Канада, където се надяват да намерят нов дом. „Ние, мечоците: Филмът“ е семейна история с елементи на „екшън“ – преследване с полицията и НКДП, това е филм за приемането на различията и това, което ни прави семейство.

Друг от акцентите в селекцията на Xplore TV през януари е „Висока нота“, който представя историята на певицата Грейс Дейвис (Трейси Елис Рос) – суперзвезда, чийто талант и его са достигнали невъобразима висота. Маги (Дакота Джонсън) е нейният отруден личен асистент – перфектна в изпълнението на всичките си задачи. Тя все още преследва детската си мечта – да стане музикален продуцент. Когато мениджърът на Грейс (Айс Кюб) я поставя пред избор, който може да промени кариерата й, Маги и Грейс изработват свой план, който пък може да промени живота им завинаги.

Зрителите на А1 Xplore TV могат да се насладят на всеки от първокачествените филми с кристална картина и професионален превод и субтитри. В А1 Видеотека потребителите могат лесно и удобно да търсят сред разнообразните заглавия. С времето платформата се адаптира към техните предпочитания и благодарение на AI извежда на преден план персонализирани препоръки според техния вкус. През 2020-а A1 Xplore TV спечели приза „Продукт на годината 2020“ в категория „Интерактивна телевизия“ в престижния световен конкурс за иновации на базата на проучване, проведено от Nielsen International сред 2000 потребители в България.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement