Connect with us

Кино

Тираджии в австралийската пустош и американска Треска за тюркоаз по VIASAT EXPLORE

Avatar

Публикувано

на

снимка: © Abacus

Този месец в рубриката „Клуб Explore“ на най-мъжкия канал от ТВ семейството на Viasat World можете да гледате „Треска за тюркоаз“, „Пропадащи строежи“, както и премиерата на „Тираджии в пустошта“ – сезони 1 и 2 – от понеделник до петък през деня.

Всичко, от което австралийците се нуждаят, за да оцелеят и да процъфтяват, идва по пътищата, транспортирано от камиони. От 3 юли – всеки делничен ден от 18:10 часа – скачаме в кабината с някои от мъжете и жените зад волана и показваме какъв всъщност е животът по дългия път на австралийския шофьор на камион.

Част от рубриката „Големи летни разкопки“

Маратон в събота, 8 юли от 15:35 часа

Advertisement

Истинско богатство очаква предприемчивите малко на север от Лас Вегас. Свирепата Пустиня на големия басейн може и да не изглежда като идеалното място за забогатяване, но в недрата й се крие съкровище за милиони.

Предизвикателството е да знаеш как да го откриеш. Семейство Отисън изкопава едни от най-търсените тюркоази в света в продължение на три поколения. Следваме клана, който се бори с неблагоприятни условия и ужасни опасности от базата им в Тонопа, Невада.

От детониращи експлозиви по коварните дюни до натиск да изпълнят изискванията на международните купувачи, всеки ден е приключение и винаги успехът е на косъм от провала.

Тираджии в пустошта – сезони 1 и 2

Advertisement

Премиера всеки делничен ден от понеделник 3 юли в 18:10 ч.

Всичко, от което австралийците се нуждаят, за да оцелеят и да процъфтяват, идва по пътищата, транспортирано от шофьори на камиони; животът на нацията би замрял без тези герои на магистралите, но общественото мнение за шофьорите на камиони не винаги е благоприятно. В този сериал скачаме в кабината с някои от мъжете и жените зад волана и показваме какъв всъщност е животът по дългия път; с много драма и още повече хумор разкриваме истинското сърце и душа на австралийския шофьор на камион.

Рубрика: Клуб Explore

Сърдечно ви каним в Клуб Explore, официалното място за всичко, показвано по Viasat Explore, и ви предлагаме маратони с цели сезони на всички ваши любими сериали – като „Треска за тюркоаз“, „Пропадащи строежи“, премиерата на „Тираджии в пустошта“ – сезони 1 и 2, както и още много други, от понеделник до петък през деня. Искате да опресните паметта си, пропуснали сте няколко епизода от последния сезон или просто искате да прекарате един ден с най-добрите екипи в света? Това е вашият шанс!

Advertisement

Viasat Explore е създаден от нещо повече. Ние сме смели, любопитни и решителни приключенци – да изследваме новото и необикновеното ни движи напред. От актуални научни открития до ежедневния живот на интересни хора, които правят всичко по малко по-различен начин.

За пълната програма на ТВ канала следете www.viasatexplore.bg. Следете ни и на www.Facebook.com/ViasatExploreBG.

Continue Reading
Advertisement