Connect with us

Джаз

Титаничният спектакъл на Милица Гладнишка не остави нито един човек безразличен

Avatar

Публикувано

на

Премиерата на музикалния спектакъл „Титанично” бе изключително успешна, а публиката на пълната зала се превърна в активен участник в представлението.

С класически и популярни джаз и поп парчета, със свежи импровизации и без претенции Милица Гладнишка и музикантите от бенда (Михаил Йосифов – тромпет, Васил Спасов – пиано, Атанас Попов – барабани и Борис Таслев – контрабасист) потопиха публиката в приключенската атмосфера на „Титанично” и доказаха, че са специалисти по спасението, а не по удавянето.

Това е спектакъл, след който всички дълго време ще си припяват мелодиите, ще повтарят фрази от текстовете на Милица и ще се смеят.

Зад ироничното заглавие „Титанично” се крие завладяваща музика и освобождаващ от страхове и заблуди смях. Тръгващ от историята на „Титаник”, хуморът е по-скоро за смъртта на илюзиите. Понякога е черен, но не и горчив.

Кулминацията на вечерта бе изпълнението на авторското парче The beach, за което съпроводена от аплодисментите на повече от 500 човека Милица Гладнишка излезе на сцената в уникална рокля от светещи оптични влакна, дело на дизайнера Серджан Кръствески.

Advertisement

И най-важното – това беше само премиерата на „Титанично”, съвсем скоро очаквайте нови дати за музикалния спектакъл на Милица Гладнишка, както и клип към парчето The Beach.

[media-credit id=2 align=“aligncenter“ width=“683″]Titanichno s Militsa Gladnishka (1)[/media-credit]

Continue Reading
Advertisement