Открийте ни и в

Джаз

Титаничният спектакъл на Милица Гладнишка не остави нито един човек безразличен

Avatar

публикувано

на

Титаничният спектакъл на Милица Гладнишка не остави нито един човек безразличен 141

Премиерата на музикалния спектакъл „Титанично” бе изключително успешна, а публиката на пълната зала се превърна в активен участник в представлението.

С класически и популярни джаз и поп парчета, със свежи импровизации и без претенции Милица Гладнишка и музикантите от бенда (Михаил Йосифов – тромпет, Васил Спасов – пиано, Атанас Попов – барабани и Борис Таслев – контрабасист) потопиха публиката в приключенската атмосфера на „Титанично” и доказаха, че са специалисти по спасението, а не по удавянето.

Това е спектакъл, след който всички дълго време ще си припяват мелодиите, ще повтарят фрази от текстовете на Милица и ще се смеят.

Зад ироничното заглавие „Титанично” се крие завладяваща музика и освобождаващ от страхове и заблуди смях. Тръгващ от историята на „Титаник”, хуморът е по-скоро за смъртта на илюзиите. Понякога е черен, но не и горчив.

Кулминацията на вечерта бе изпълнението на авторското парче The beach, за което съпроводена от аплодисментите на повече от 500 човека Милица Гладнишка излезе на сцената в уникална рокля от светещи оптични влакна, дело на дизайнера Серджан Кръствески.

И най-важното – това беше само премиерата на „Титанично”, съвсем скоро очаквайте нови дати за музикалния спектакъл на Милица Гладнишка, както и клип към парчето The Beach.

[media-credit id=2 align=“aligncenter“ width=“683″]Titanichno s Militsa Gladnishka (1)[/media-credit]

Продължете понататък
Реклама