Connect with us

Музика

„Ти знаеш“: новият музикален разказ за обичта на LATIDA

Avatar

Публикувано

на

LaTiDa

снимка: ПР

Братя Аргирови, Павел Николов (Pavell) и половинката му Криси Нгуен, и семейството на Майкъл Флеминг – Lexus са сред героите във видеото

Обичта като движеща сила, която идва в живота ни с различни лица – това е темата на новия музикален разказ от ангелогласните LATIDA „Ти знаеш“. Вокалният тандем Яна Балева и Елизабет Нешева отново вълнува с послание, в което емпатията и подкрепата между хората случват чудеса. 

„Песента не е за любов, тя е за обичта в най-чистата й, честна форма. Тя е за онези най-близки хора, които те разбират само с поглед. С тях можеш да си мълчиш и да се чувстваш комфортно като в прегръдка. Това са хората, които са ти спасителен пояс в трудни моменти и ти помагат да виждаш бъдещето си на дълги светлини. Събуждат в теб сили, които не си подозирал, че имаш, за да растеш към най-добрата си версия всеки ден.“, споделят LATIDA.

Фокус на режисираното от Радостин Събев-Шошо видео са различните вариации на обичта: между приятели, майка и дъщеря, двойки в различни възрасти, човек и домашният му любимец. Сред специалните гости в проекта са братя Аргирови, Павел Николов (Pavell) и половинката му Криси Нгуен, Майкъл Флеминг-Lexus със своето голямо семейство, актрисите Мария Вълдобрева и Никол Оташлийска. Крайният резултат е емоционален калейдоскоп от лица, който усмихва и превръща “Ти знаеш” в перфектния саундтрак за старт на деня.

Advertisement

„Ти знаеш“ дължи завладяващото си лирично звучене на Боян Христов, който е автор на текста и музиката. Аранжиментът Христов създава в колаборация със Сара Чакърова. С микс и мастеринг на поп мантрата за обичта на LATIDA се заема Павел Николов (Pavell). Продуцент на “Ти знаеш” е BON-BON Music в лицето на Рози Караславова.

Следете всичко ново около LATIDA във Facebook & Instagram.